Preview: nové tituly z nakladatelství Crew, Gantz 9 a Mezi řádky 1

Článek od: Redakce - 01.10.2015

Fascinující komiksová sága Mezi řádky kráčející ve stopách Umberta Eca, Jorge Luise Borgese či Neila Gaimana si získala čtenáře a nadšené ohlasy už v magazínu Crew, kde byla představena. První kniha série nyní vychází samostatně:

Mezi řádky 1: Tommy Taylor a falešná identita
Tommy Taylor je hlavní hrdina cyklu románů fantasy, které se staly kulturním fenoménem. Fanoušci navštěvují webové stránky a cony, aby mohli magické příběhy oslavovat, a doufají, že jejich pohřešovaný tvůrce, Wilson Taylor, se jednoho dne znovu objeví, aby napsal poslední dobrodružství.
 Ale jedna dějová nitka zůstává viset ve vzduchu: skutečný Tom Taylor, opuštěný Wilsonův syn. Tom, inspirace pro zázračného malého čaroděje, je po celém světě uctíván jako zhmotnělá literární legenda.
 V okamžiku, kdy Tomův život začne nabírat podivné a nebezpečné paralely se životem Tommyho, je vtažen do zvláštního literárního podsvětí, kde má moc vyprávění stejnou sílu jako kouzla.

Překlad Petr Kotrle, kniha obsahuje 144 barevných stran, ukázky:
http://www.crew.cz/galerie-detail.php?id_galerie=931&pr=150923
Další bližší informace naleznete na našich stránkách:
http://www.crew.cz/vydali-jsme-detail.php?id=730&pro=d&pr150923
 
 

Vaší pozornosti bychom rádi doporučili rovněž následující titul:

Gantz 9
Celý jeho tým je mrtvý a nikdo nový se neobjevil. Kei Kurono musí tentokrát zlikvidovat nepřátele sám. Ale početní převaha není jediný problém, kterému bude muset čelit. Monstra, se kterými bojuje v Gantzově brutálním klání, si ho najdou i v normálním světě. Nikde není v bezpečí.

Překlad Anna Křivánková, kniha obsahuje 232 černobílých stran, ukázky:
http://www.crew.cz/galerie-detail.php?id_galerie=930&pr=150923
Další bližší informace naleznete na našich stránkách:
http://www.crew.cz/vydali-jsme-detail.php?id=727&pro=d&pr150923

Přidat komentář