SOUTĚŽ: o pět triček k filmu Poslední lovec čarodějnic: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 27.10.2015

S ohledem na nápovědu nebyla naše otázka zas tak těžká a je vidět, že film vás baví. Správných odpovědí přišlo dosti, takže rozhodně bylo z čeho losovat.

Tou správnou odpovědí bylo:

Taken čili v češtině Uneseni - výborná série, ze které Breck Eisner režíroval jednu epozidu. Pokud jste neviděli, doporučujeme nejen jeho epizodu s názvem Jacob a Jesse.

A kdo si užije tričko s Posledním lovcem čarodějnic?

Patrik ŠARIN z Prahy

Alena PEŠLOVÁ z Halenkovic

Miloslav Kašpar z Kravska

Štěpán STEHLÍK z Boleradic

Eva VARAĎOVÁ z Teplic

Všem výhercům gratulujeme!



Ve spolupráci s Bontonfilmem vám tentokrát jako výhru v naší soutěži nabízíme místo knihy tričko. Celkem pět z vás si může vysoutěžit tričko k fantasy filmu Poslední lovec čarodějnic. Film má premiéru ve čtvrtek 22. října, ale ještě před tím, než se dostanete do kina, můžete si ukrátit čas s námi.

Mohli bychom se samozřejmě ptát, jaká role proslavila hlavního přestavitele filmu, ale to se můžeme stejně tak zeptat, jakou denní dobu má nejraději Riddick, nebo kdo jezdí Rychle a zběsile. Jsou prostě role, kterými je Vin Diesel tak profláklý, že by se jeho fanoušci jistě cítili takovými dotazy dotčení.

Mohli bychom se ptát na další zvučná jména, která se objeví ve filmu, jako je Elijah Wood nebo Michael Caine, ale i to je jistě příliš jednoduché.

Takže se zeptáme na něco úplně jiného. Režisérem tohoto filmu je ne příliš známý Breck Eisner, který zatím do filmového plátma příliš velkou díru neudělal. Jako jeden z režisérů se podílel na jedné velmi zajímavé a velmi slušně hodnocené televizní sci-fi sérii z dílny Stevena Spielberga Takže se ptáme:

  • Jak se jmenovala tato televizní série? (A můžete mám napsat originální anglický název nebo překlad, protože se to vysílalo i u nás)

Pět vylosovaných autorů správných odpovědí obdrží od Bontonfilmu tričko s motivem soutěžního filmu Poslední lovec čarodějnic.

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 25. 10. 2015 a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu.

 

 

Přidat komentář