LITERATURA: nové tituly z nakladatelství Crew, Mýty 8 a WOW

Článek od: Redakce - 02.11.2015

nakladatelství Crew vydává už osmé pokračování oceňované série Mýty, které tentokrát přichází s něčím speciálním a kromě klasického komiksového příběhu nabízí rovněž exkluzivní mapy mytického světa a kompletní scénář k přelomovému padesátému sešitu série:

Mýty 8: Vlci

Společenství Mýtů, žijící v utajení mezi námi, si už od svého dávného protivníka, Nepřítele, vytrpělo hodně příkoří. Nyní přišel čas oplatit mu tuto laskavost a upozornit chtivého dobyvatele, že cena za podrobení si této pevnosti nezávislé magie bude vyšší, než jakou si může dovolit zaplatit. Jenže jediný Mýtus, který by mohl takovou misi splnit, se skrývá někde v divočině a bude ho potřeba trochu přesvědčovat, pokud vůbec bude nalezen. Avšak naštěstí pro Mýtov, návrat velkého Zlého vlka s sebou nepřinese jenom výlet za nepřátelské linie.

Překlad Ľudovít Plata, kniha obsahuje 160 barevných stran, ukázky:
http://www.crew.cz/galerie-detail.php?id_galerie=938&pr=151019
Další bližší informace naleznete na našich stránkách:
http://www.crew.cz/vydali-jsme-detail.php?id=736&pro=d&pr151019

 

 

 

Vaší pozornosti bychom rádi doporučili rovněž následující titul:

World of Warcraft 4

Znovuvzkříšení Tirisfalské rady je zřejmě jedinou nadějí Azerothu proti zlu, jež rozpoutal kult Kladivo soumraku. Avšak téměř tři tisíce let starý rituál, jímž byla tato mocná skupina ustavena, tehdy prováděli mágové - v dnešní době ohrožení snahou draka Malygose vysát veškerou magickou energii světa. Takto oslabení a rozptýlení nemohou příliš pomoci a nebezpečí se stále stupňuje. Může nová rada složená z šamana, druida, kněze a paladina dosáhnout stejného úspěchu?

Překlad Martin Antonín, kniha obsahuje 144 barevných stran, ukázky:
http://www.crew.cz/galerie-detail.php?id_galerie=944&pr=151019
Další bližší informace naleznete na našich stránkách:
http://www.crew.cz/vydali-jsme-detail.php?id=739&pro=d&pr151019

Přidat komentář