Letem (fantastickým) světem 11

Článek od: Matyáš Pařátek - 03.01.2016

Ani v roce 2016 nepřijdete o vaši oblíbenou nedělní rubriku. Dneska se třeba podíváme, jak to Benedictu Cumberbatchovi sekne jako novému marvelovskému hrdinovi. 

Trailer týdne: Viking

Ruské kinematografii se tu prakticky vůbec nevěnujeme. Ale myslím, že tentokrát můžeme udělat výjimku. Viking totiž vypadá jako film, který si to zcela jistě zaslouží. Pokud bude výsledný film stejně dobrý, máme se na co těšit. 

Kdo je kdo v Doctoru Strangovi

Už za deset měsíců nás čeká premiéra nové marvelovky. Doctor Strange je hodně očekávaný film, objeví se v něm lidi jako Rachel McAdams, Tilda Swinton a samozřejmě Benedict Cumberbatch a Mads Mikkelsen. To, že si Cumberbatch zahraje hlavní roli, víme už dlouho. Teď ale víme, že McAdams ztvární jeho bývalou kolegyni z nemocnice a nejspíš i osudovou ženu. Na Tildu Swinton připadla role mentora magie The Ancient One. Sám Mikkelsen si střihne roli záporáka Barona Morda. O hutného záporáka se tedy nemusíme bát, protože na ty má Mikkelsen patent. Stačí si vzpomenout, jak zatopil Danielu Craigovi v Casino Royal anebo jak si pochutnával na játrech v televizním Haniballovi.

Nové fotky z Doctora Strange

Vyrojilo se taky plno nových fotografií z Doctora Strange. Přeji hezké pokoukání.

 

 

Mistr slaví 

Dneska by 124. narozeniny oslavil muž, bez kterého by fantasy literatura nebyla tam, co je dnes. Ano, mluvíme samozřejmě o J. R. R. Tolkienovi. Takže tam nahoru posíláme všechno nejlepší a děkujeme za všechny ty skvělé příběhy a hrdiny. 

Punisher se představuje

V druhé řadě Daredevila se objeví i Punisher aka Frank Castle. Ztvární ho Jon Bernthal a teď se objevilo prvních pár fotek s ním. Nevím, jak s vámi, ale se mnou to nic nedělá.

Neil Gaiman přeje všechno nejlepší do roku 2016

Silvestr už je sice za námi, ale tohle nejde nepostovat. 

Zdroj obrázků: Entertainment Weekly

Přidat komentář