Novoroční blesková SOUTĚŽ s mlékem: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 07.01.2016

Vážení a milí naši soutěžící, nakladatelství Albatros bylo nečekaně štědré a nakonec nám do Novoroční soutěže věnovalo hned TŘI !!! výtisky Gaimanovy knihy. Máte radost? My také! Můžeme touto prima knížkou obšťastnit hned tři z vás. To je také důvod, proč jste si museli na vyhodnocení chvilku počkat - museli jsme mít z nakladatelství vše potvrzeno a volné dny to trochu protáhly.

Odpověď na soutěžní otázku byla zcela Novoroční, abychom vám nepochroumali vaše mozkové závity hned na začátku roku. Stačilo se kouknout na obálku a přečíst si, že autorem ilustrací je Chris Riddell.

A koho postihlo to losování?

1. Olda SPÁČIL z Křenovic

2. Daniela DOČKÁLOVÁ z Ostravy-Hrušov

3. Drahomír DUBINA z Vrbky

Všem třem výhercům samozřejmě gratulujeme k letošní úplně první sardenské výhře. Ostatní nezoufat! Již nyní běží soutěž o Anitu Blake č. 17 a chystáme další a domlouváme ještě další...


 

Jak jsme vám slíbili ve štědrovečerním editorialu, máme pro vás připravenou bleskovou novoroční soutěž. Nakladatelství Albatros nám do této bleskovky věnovalo knihu,  u které je napsáno, že je určena pro čtenáře od sedmi let. Všichni milovníci Neila Gaimana nám ale jistě dají za pravdu, že v případě jeho příběhů prostě na věku čtenáře nezáleží.

Naštěstí (ne)máme mléko je pohádkový příběh plný dobrodružství, která vás mohou potkat na cestě pro mléko. Neznáte? Můžeme jen doporučit!

  • Stačí, když nám napíšete, kdo je autorem úžasných ilustrací provázejících Gaimanova písmenka od začátku knihy až do konce.

Pište ihned nebo až za chvíli, ale nezapomeňte, že se jedná o BLESKOVOU NOVOROČNÍ SOUTĚŽ - čili odpočet začíná v 00:00 hod. a končí ve 24:00 hod. 1.1. 2016. A na koho si sedla první soutěžní sardenská štěstěna roku 2016, se dozvíte hned následující den.

A kdo nám nestihne napsat (nebo nemá rád pohádky), může se hned toho druhého zúčastnit následující soutěže s Anitou Blake. A ta už bude mít standardní délku trvání, na jakou jste zvyklí.

Svoje odpovědi zasílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do dnešní půlnoci a nezapomeňte připojit svoje jméno a korespondenční adresu!