KOMIKS: nové tituly z nakladatelství CREW

Článek od: Redakce - 16.02.2016

Užvaněný komiksový hrdina Deadpool zažívá v těchto dnech v Čechách dvojí debut. Kromě toho, že se objeví na stříbrném plátně v jednom z nejočekávanějších „komiksových“ filmů roku, vychází také zároveň poprvé v kompletní komiksové knize, a to rovnou v jednom ze svých nejlepších příběhů!

Deadpool: Drákulova výzva
Drákula si vybral nevěstu: sukubí královnu nemrtvých. Má to ale jeden háček: k jejímu nalezení si najal Deadpoola. A náš starý neposeda Wade se pustí do vykopávání Drákulovy dlouho zakopané vyvolené jako psychotická verze Indiany Jonese. Tentokrát jde o všechno i jen o něco a občas i o úplné prdlajs. A když začne jít monstrózně do tuhého, na stole zůstane ležet jediná otázka – jak daleko Wade zajde, aby svůj úkol splnil?

Překlad Darek Šmíd, kniha obsahuje 200 barevných stran, ukázky:
http://www.crew.cz/galerie-detail.php?id_galerie=973&pr=160209

Další bližší informace naleznete na našich stránkách:
http://www.crew.cz/vydali-jsme-detail.php?id=764&pro=d&pr160209

 

 

 

Vaší pozornosti bychom rádi doporučili rovněž následující titul:

Gantz 10
Zatímco se Kei Kurono vzpamatovává z krvavých událostí posledních dnů, do Tokia zavítá podivný mladý muž z venkova, jehož fyzické síle se vyrovná snad jen jeho urputné odhodlání nalézt dostatečně silného soupeře. Na scéně se objevuje také šikanovaný student Hiroto Sakurai, který se po setkání s tajemným Sakatou rozhodne jednou provždy vypořádat se svými tyrany. Protnou se jejich spletité osudy dřív, než si to někdo šeredně odskáče?

Překlad Anna Křivánková, kniha obsahuje 228 černobílých stran, ukázky:
http://www.crew.cz/galerie-detail.php?id_galerie=972&pr=160209

Další bližší informace naleznete na našich stránkách:
http://www.crew.cz/vydali-jsme-detail.php?id=763&pro=d&pr160209

Přidat komentář