SOUTĚŽ: J. R. Castle, Ohnivý drak: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 28.03.2016

Zjevně jsme na první pohled jednoduchou otázkou vyvolali chaos v řadách soutěžících. Už dlouho se nestalo, aby přišlo tolik rozmanitých odpovědí. Správná však byla pouze jedna: Největším padouchem v knize je generál Vayn. On je totiž uchvatitelem trůnu, ke kterému se nedostal spravedlivou a právoplatnou cestou. Dejme tomu, že by se za správnou odpověd dala považovat i ta, která zmiňuje Gorika, velitele místní jednotky černé gardy, protože je to taky padouch jaksepatří. Rozhodně ale nemůžeme za správnou odpověď považovat Quinna, což je hlavní hrdina a u dětské knihy to jistě nemůže být padouch, ani některé další kladné postavy, co se v odpovědích objevily:-)

A kdo se trefil správnou odpovědí i štěstěně při losování pod ruku?

Veronika KVAPILOVÁ ze Staré Boleslavi

Martina KARAFIÁTOVÁ z Dolních Kralovic

Tadeáš FRÖML z Prahy

Všem výhercům gratulujeme a doufáme, že se jim bude dětské čtení libit!

 


 

Soutěž na tento týden je pro změnu na zcela jinou notečku. Máme pro vás knihu dětskou a dračí. Konkrétně nám do soutěže věnovalo nakladatelství Albatros  celkem TŘI výtisky prvního dílu série pro děti Dračí rytíři s názvem Ohnivý drak, kterou napsal americký autor J. R. Castle. Fantasy série je určená pro děti od deseti let.

Chcete-li pro své ratolesti či jakákoli jiná dítka získat jeden ze tří výtisků, stačí, když nám napíšete:

  • Jak zní jméno největšího padoucha v knize?

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do sobotní půlnoci 2.4.2016, do předmětu napište Ohnivý drak a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu.

Těšíme se na vaše odpovědi.