Mimořádná SOUTĚŽ o lístky na muzikál Ray Bradbury’s ‘2116’: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 28.08.2016

Vzhledem k tomu, že u této speciální soutěže nás trochu tlačí čas, vylosovali jsme pro jednou výherce bezprostředně po ukončení soutěže, aby vůbec stihl na představení zajít.

Správná odpověď na první otázku je sice vědecky nepodložitelná, nicméně se dá říci, že Ray Bradbury si Prahu oblíbil jako takovou, nehledě na to, že ji měl určitě spojenou s Karlem Čapkem a jeho R.U.R., stejně jako s Kafkou nebo Havlem a vlastně i samotnou totalitou, která se často objevovala v různých formách v jeho vlastní tvorbě. Cokoli z výše uvedeného bylo považováno za správnou odpověď.

Naopak odpověď na druhou otázku byla zcela jednoduchá: Režisérem muzikálu je Steve Josephson.

A výhercem se stal Tomáš VÍCHA

Gratulujeme!

 


Vážení a milí naši čtenáři, jak jsme již avizovali v probíhající soutěži s Mystery Pressem, máme pro vás jednu MIMOŘÁDNOU soutěž a to o DVA lístky na muzikál, které nám věnovala agentura Inspiro Solutions, zaštiťující celou produkci.
Možná někoho může překvapit neobvyklý umělecký žánr, který se na Sardenu běžně nevyskytuje, ale kdo pravidelně čte naše stránky, jistě ví, že jsme již avizovali tuto  českou světovou premiéru muzikálu Ray Bradbury’s ‘2116’.
18. srpna se konala v divadle Semafor premiéra představení a my vám nabízíme možnost, se na některé z těch dalších podívat.

Chcete-li tyto dva lístky získat (a termín konkrétního představení si pak osobně domluvit s agenturou), stačí, když nám odpovíte na dvě otázky:

  • Proč bylo přáním Raye Bradburyho, aby světová preméra proběhla právě v Čechách?
  • Kdo je režisérem muzikálu Ray Bradbury’s ‘2116’ ?

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do sobotní půlnoci 27.8. 2016, do předmětu napište Muzikál a nezapomeňte na svoje jméno a platnou mailovou adresu, kterou zašleme do agentury Inspiro Solutions, kde s vámi dohodnou termín představení.

Těšíme se na vaše odpovědi.

Přidat komentář