Knihy Dobrovský připravily exkluzivní předprodej nového vydání Kingova hororu TO

Článek od: Redakce - 30.09.2016

Kultovní horor Stephena Kinga s děsivým klaunem na přebalu už třicet let straší čtenáře po celém světě. U příležitosti kulatého výročí připravily KNIHY DOBROVSKÝ ve spolupráci s nakladatelstvím Beta exkluzivní předprodej jubilejní edice románu TO, který se uskuteční v pátek 30. září od 20 hodin v knihkupectví Václavské náměstí 22. Tuto jubilejní edici, ale i klasické vázané vydání připravilo nakladatelství Beta.

To slaví třicáté narozeniny ve velkém. V poslední zářijový den se na pulty knihkupectví vrátí román nejen v klasické vazbě, ale také v jubilejní edici s bílým přebalem. KNIHY DOBROVSKÝ proto ve spolupráci s nakladatelstvím Beta připravily exkluzivní předprodej. Svou porci hrůzy si tak čtenáři mohou zakoupit už v pátek 30. září od 20 hodin v prodejně KNIHY DOBROVSKÝ Václavské náměstí 22. Prvních deset příchozích navíc dostane drobný kingovský dárek zdarma.

Legendární román, který je někdy označován za to nejlepší, co v hororovém žánru vyšlo, vypráví příběh šesti chlapců a jedné dívky, kteří se v dětství postaví vražednému šílenství beze jména. Zabijácké To se objevuje v různých podobách, klub „Smolařů“, jak si skupinka přátel přezdívá, se ho nezalekne a přemůže ho. To však nelze jen tak zabít, Smolaři si proto slíbí, že pokud se vrátí, pokusí se ho znovu zabít. A zlo bez tváře se opravdu vrací…

Další informace zde

 

Přidat komentář