Nové tituly z nakladatelství CREW

Článek od: Redakce - 30.04.2017

Série Mýty, která se i u nás těší velké čtenářské oblibě, se právě v českém vydání dostala do své poloviny. V její jedenácté knize se uzavírá první velký dějový oblouk – válka s Nepřítelem!

Mýty 11: Válka a střepy
Schyluje se k rozhodující bitvě mezi svobodnými Mýty žijícími ve všedním světě a císařstvím okupujícím jejich bývalou Domovinu. Bojovní hrdinové pohádkových příběhů mezitím zvládli významně srovnat šance. Kdysi nezastavitelní dřevění vojáci byli zneškodněni a Nepřítel brzy dostane okusit pokročilou technologii v podobě celoplášťových střel a laserem naváděných bomb. Jenže, vládce, který dobyl stovku rozličných světů, toho nedocílil tím, že by hrál podle pravidel - a pro obyvatele Mýtova má pořád nějaké to překvapení schované.

Překlad Ľudovít Plata
kniha obsahuje 192 barevných stran
ukázky:
http://www.crew.cz/galerie-detail.php?id_galerie=1066&pr=170421
Další bližší informace naleznete na našich stránkách:
http://www.crew.cz/vydali-jsme-detail.php?id=859&pro=d&pr170421

 

Vaší pozornosti bychom rovněž rádi doporučili:

Assassin’s Creed 2: Zapadající slunce
Pro Charlottu De La Druzovou už není cesty zpět. Noří se hlouběji do tajemného společenství Bratrstva asasínů - a ještě dál do vlastních genetických vzpomínek. Vodítko z minulosti ji přivádí až do srdce Incké říše... těsně před jejím pádem!
Galina se zoufale pokouší udržet rozhádanou asasínskou buňku pohromadě, ale Charlotta má vlastní cíl. Čepele se blyští, krev stříká a jiskry odletují v boji, v němž obě věří ve svou pravdu... a v jejich studené válce umírají spojenci i nepřátelé!

Překlad Martin Antonín
kniha obsahuje 128 barevných stran
ukázky:
http://www.crew.cz/galerie-detail.php?id_galerie=1064&pr=170421
Další bližší informace naleznete na našich stránkách:
http://www.crew.cz/vydali-jsme-detail.php?id=857&pro=d&pr170421

Přidat komentář