Nové tituly z nakladatelství CREW

Článek od: Redakce - 17.12.2017

Naše nakladatelství má velkou radost z toho, že se nám v letošním roce podařilo uvést na český komiksový trh hned dva legendární manga tituly, které si svou pozici kultu bez nejmenších pochyb zaslouží:

Ghost in the Shell 2: Man-Machine Interface

Komiks se odehrává pět let po událostech původní mangy. Major je momentálně známá jako Motoko Aramaki a dělá bezpečnostního důstojníka v obřím mezinárodním konglomerátu. Dokáže digitálně převádět své schopnosti a vědomí do těl kyborgů, které má rozmístěné po celém světě – což se hodí, když bojuje s průmyslovými špiony, zabijáky a hackery. Ovšem v hlubinách moderní technologie se začíná rodit umělá inteligence – a když se práce experta na tuhle oblast, doktora Rahampola, dostane do nepovolaných rukou, může to ohrozit jak celý svět, tak i samotnou Motoko.

Překlad Anna Křivánková
kniha obsahuje 304 barevných a černobílých stran
ukázky:
http://www.crew.cz/galerie-detail.php?id_galerie=1130&pr=171207
Další bližší informace naleznete na našich stránkách:
http://www.crew.cz/vydali-jsme-detail.php?id=926&pro=d&pr171207

 

Fullmetal Alchemist – Ocelový alchymista 1

Základní pravidlo alchymie zní – abyste něco získali, musíte obětovat něco stejné hodnoty. O tom, že se toto pravidlo nevyplácí porušit, se mladí alchymisté Edward a Alphons Elricovi přesvědčili na vlastní kůži. Jeden přišel o ruku a nohu a druhý se stal jen duší uvězněnou ve zbroji. Nyní putují světem a hledají způsob, jak to všechno napravit. Cestou se potýkají nejen se zkorumpovanými představiteli církve a státu, ale především s vlastním svědomím...

Překlad Anna Křivánková
kniha obsahuje 188 černobílých stran
ukázky:
http://www.crew.cz/galerie-detail.php?id_galerie=1132&pr=171207
Další bližší informace naleznete na našich stránkách:
http://www.crew.cz/vydali-jsme-detail.php?id=927&pro=d&pr171207

Přidat komentář