VÝZVA: Kniha roku Sardenu 2017 – Uncle Sarden Needs You!

Článek od: Jan Křeček - 30.12.2017

Přátelé, čtenáři, náhodní návštěvníci!

Sarden letos hodlá zopakovat loňskou a předloňskou anketu Kniha roku Sardenu. Loni a předloni jsme oslovili osobnosti, o nichž jsme se domnívali, že mají k tématu co říci, a zeptali se jich na tři tituly, které je z daného roku oslovily nejvíce. Někteří odmítli, jiní neodpověděli, od dalších nám tipy přišly – a získali jsme celkem 44, respektive 35 anketních odpovědí.

Tento rok to uděláme stejně. Ale chceme dát prostor i našim čtenářům a fanouškům fantastiky. Čí odpověď byste rádi znali? Kdo vám loni v anketě chyběl? Čí názor je pro vás zásadní? Napište nám do komentářů do 10. ledna 2018 jména, pokusíme se zmíněné osobnosti oslovit (e-mail o Knize roku Sardenu plánujeme rozesílat 31. prosince 2017, případně na Nový rok, proto čím dříve, tím lépe – nicméně případné pozdější návrhy pošleme později).

A kolik jste toho v právě končícím roce přečetli vy? Cítíte se dostatečně zběhlí, abyste sami hlasovali? Pokud ano, napište nám do 31. ledna 2017 na redakční e-mail (denik.sarden@gmail.com), do předmětu uveďte „Kniha roku Sardenu“, do zprávy napište své jméno (případně společně s přezdívkou, chcete-li – ale pouze přezdívky neuznáváme), „funkci“ (tedy jak chcete být označeni – např. „fan“, „čtenář“, „odborník“, „blogger“ atd.) a tři knihy z oblasti fantastiky, které vyšly v roce 2017 a které tento rok považujete za nejhodnotnější. Případně můžete přidat krátký komentář (může být redakčně zkráceno). Inspiraci lze najít zde a zde.

Těšíme se na vaše odpovědi, doporučení a komentáře!

Přidat komentář