Vychází nový díl komiksu James Bond 007 s tajuplným podtitulem Hammerhead.

Článek od: Redakce - 17.09.2018

Na začátku září vychází u nakladatelství Comics Centrum v pořadí již třetí díl série o legendárním agentovi s povolením zabíjet s názvem „James Bond 3: Hammerhead“. Tentokrát nepůjde o nic menšího než o osud celé Británie.

Šarmantní britský špión se v novém příběhu nakladatelství Dynamite Entertainment pouští do řešení zapeklitého případu. V průběhu vyšetřování bude muset čelit nejen útokům nepřátel Británie, ale také, a to především, nástrahám půvabů atraktivní dědičky zbrojního impéria

Ani ty ho však nesmí odradit od snahy odhalit identitu a dopadnout padoucha se záhadnou přezdívkou Kraken, který má v plánu zmocnit se britského nukleárního arzenálu a také supermoderní zbraně jménem Hammerhead. Po prvních dvou dílech série s podtituly Vargr a Fantom, které u Comics Centra prozatím vyšly a jejichž scénář měl na svědomí Warren Ellis, dochází u třetího dílu ke změně. Pera se tentokrát chopil Andy Diggle (Bažináč, Parchanti, Daredevil) a kresbu si vzal na starost Luca Casalanguida (Skorpio). Komiks vychází u Comics Centra 5. září 2018 a čtenáři mají možnost si jej v nakladatelském e-shopu zakoupit s výraznou slevou.

Ohlasy na komiks „James Bond 3: Hammerhead“:
„Napínavé a půvabné. Andy je asi můj nejoblíbenější autor špionážních scénářů napříč celou západní komiksovou kulturou, takže příběh je za mě perfektní. A Luca tomu všemu dodává překrásnou moderně noirovou náladu.“
Kieron Gillen
„Jako bych se díval na ty nejlepší z filmových bondovek. Paráda!“
Bryan Hitch

O sérii James Bond 007:
Komiksová série o Jamesi Bondovi vychází u nakladatelství Dynamite Entertainment od roku 2015, kdy se jim podařilo získat licenci od společnosti Ian Flemming Publications. Série nově napsaných příběhů slavného agenta se odehrává v současnosti. Autory první a druhé minisérie (u nás s podtituly Vargr a Fantom) je známý spisovatel a scénárista Warren Ellis, další pak přebírá spisovatel Benjamin Percy.

„James Bond 3: Hammerhead“
Autoři: Andy Diggle, Luca Casalanguida
Z anglického originálu přeložila Alexandra Niklíčková, vydává nakladatelství Comics Centrum
Vázaná s matným přebalem s parciálním lakem, 144 barevných stran
U nakladatele od 5. 9. 2018 do 19. 9. 2018 za cenu 359 Kč, dále pak 419 Kč, běžná cena 599 Kč
Kniha vychází 5. 9. 2018
Nakladatel knihu doporučuje pro věkovou kategorii 14+

Přidat komentář