KOMIKS: Snapshot - Fotografia vydá za tisíc slov...

Článek od: Marek Keram Barányi - 03.03.2013

Čo sa stane, keď stratí mobil niekto, kto v ňom nemá fotky svojich blízkych, ale fotky svojich klientov? A čo sa stane osobe, ktorá ten mobil nájde a po krku jej pôjde bývalý majiteľ menovaného zariadenia? Tým sa zaoberá nová, štvordielna miniséria vydavateľstva Image Comics, jednoducho nazvaná Snapshot.

 

RECENZE: Parchanti 2: Zdvojnásobení sázek

Článek od: Tobiáš Smolík - 11.11.2010

Parchanti – tajná elitní jednotka CIA, která se dozvěděla příliš mnoho o agenturních levárnách a nechuťárnách, a byla proto ve vyšším zájmu zlikvidována. Alespoň jejich nadřízení si to mysleli. Parchanti  ale ze smrtelné pasti unikli a nejvíce ze všeho je teď zaměstnává příprava velkolepé pomsty. Jejich cílem není nic menšího než odhalení všech obchodů a praktik CIA, které nejsou zrovna dvakrát košer, a potrestání zodpovědných osob. Na to, že jsou oficiálně mrtví, se ke svému cíli blíží zatraceně rychle.

RECENZE: Andy Diggle a Jock, Parchanti 1 - Vsaďte si

Článek od: Tobiáš Smolík - 07.07.2010

Clay, Puma, Jensen, Levák a Čokl, tedy Parchanti, bývali příslušníky tajné jednotky CIA. Dozvěděli se ale víc, než měli, ze zákulisí zmíněné organizace a jejich nadřízení je měli v plánu tiše odstranit. Jenže speciální výcvik a zkušenosti z úspěšných misí udělají své a  Parchantům se podaří vyváznout. Oficiálně jsou po smrti, ve skutečnost pracují na velkolepé pomstě.

Přihlásit se k odběru RSS - A. Diggle