Nový titul z nakladatelství Epocha

Článek od: Redakce - 06.02.2019

Závěrečný díl akční postapokalyptické tetralogie Spad je tu.

Je po válkách, které nikdo nevyhrál. Většinu planety vymazaly výbuchy jaderných bomb a tam, kde lidé přežili, je situace stále horší – šíří se hlad, chaos, otrokářství a postapokalyptické kulty. V sutinách Prahy se dějí strašné věci, ale ti, kdo mají moc, netouží po změně. A už vůbec ne od člověka, který přináší pořádky starých časů. Navíc, když je to žena. S divokým tetováním na tváři a lidmi, kteří pro ni udělají cokoliv. A k tomu se blíží nejhorší zima od doby, kdy začala poslední válka.
Spad a jeho tři pokračování Poločas rozpadu, Rázová vlna a Řetězová reakce jsou ponuré, znepokojivé, ale navýsost zábavné čtení plné akce.


V Nakladatelství Epocha právě vychází 1. vydání Řetězové reakce Františka Kotlety. Kniha je již k dostání na pultech knihkupectví a zároveň vychází jako e-kniha. Audio podoby by se měla dočkat v roce 2019. Čtenáři si ji také mohou pořídit s 25% slevou na e-shopu či facebookových stránkách Nakladatelství Epocha.


E-shop: http://epocha.cz/detailknihy.php?id=928
E-kniha: https://www.palmknihy.cz/akcni-fantastika/retezova-reakce-181006
Facebook: https://www.facebook.com/commerce/products/2409875839085975/

František Kotleta
Hvězda současné české literatury bourá žebříčky bestsellerů perfektně namíchaným mixem akce, hlášek, strhujícího děje a pikantních scén! Začtete se okamžitě a snadno a bavíte se až do konce! Knížky svérázného řezníka z Bruntálu s pestrými životními zážitky se dočkaly již několika dotisků.


Informace o knize
Titul: Řetězová reakce
Autor: František Kotleta

Ilustrace na obálce: Žaneta Kortusová
Grafická úprava obálky: Lukáš Tuma
Formát: brožovaná, 110 x 180 mm
1. vydání
328 stran  
Cena: 299 Kč, E-kniha: 199 Kč
Nakladatel: Nakladatelství Epocha
ISBN: 978-80-7557-167-0

O Nakladatelství
Dominantním směrem ediční koncepce Nakladatelství Epocha je literatura faktu a historie, ale velký prostor je věnován právě fantastice. Ta přináší tituly žánrů sci-fi, fantasy i hororu. Věnuje se zahraničním i tuzemským autorům. Dominantní pozici zaujímají knihy nejtajemnějšího autora současné české fantastiky Františka Kotlety a akčně hororový urban-fantasy seriál Kladivo na čaroděje, který se postupně stal mezi fanoušky kultem.
Většinu vydaných knih lze zakoupit také v elektronické podobě a některé tituly ve formě audioknih.

Nakladatelství Epocha
Kaprova 12/40, 110 00 Praha 1
www.epocha.cz
https://www.facebook.com/Nakladatelstvi.Epocha
https://www.facebook.com/FantastickaEpocha

Přidat komentář