Poslední komiksy roku 2019 z Crwe

Článek od: Redakce - 13.12.2019

Už je tomu tak. Tiskárny zavřely své stroje, redaktoři vyvěsili cedule o nepřítomnosti, grafici si líně ořezávají virtuální tužky a marketing tiše dodýchává. Poslední komiksy roku 2019 jsou na skladu.

Neplačte, děláme to pro vás! Přeci si budete chtít užít svátky a načítání kvanta komiksů by s těmi všemi řízky, cukrovím a rodinnými návštěvami nebyl jednoduchý quest. Ale nebojte se, příští rok pro vás chystáme zase o něco větší nálož komiksů než letos. Muhahahahaaaaaa!

Pojďme se tedy na poslední komiksy letošního roku blíže podívat :-)

 

Komiksové čtení - 1. číslo

Nový magazín pro začínající čtenáře! Spousta komiksů za skvělou cenu!
Na osmdesáti stránkách najdete výběr těch nejlepších příběhů těch nejslavnějších a nejzábavnějších hrdinů!
A co vás v prvním čísle čeká?

Ve světě MINECRAFTU zjistíte, jak je nebezpečné znepřátelit si prase.
Superhrdinský tým MLADÝCH TITÁNŮ se vydá na rodinný večírek… do pekla. A zjistí, jak se můžou vymstít telefonní nachytávky. Zvláště, kdy voláte Batmanovi.
SPONGEBOB se pod mořskou hladinou vydá smažit hamburgery. Jenže cesta do práce nebude zase tak snadná. A ještě horší bude noční cesta za skrytým pokladem!
DC SUPERHRDINKY vám ukážou, že škola není legrace, ani když máte superschopnosti. Dokonce ani když jste Supergirl.
Oblíbený kocour GARFIELD vám předvede, že život není jen o jídle. Je o jídle a spaní. A možná trochu taky o zlobení psů.

A dozvíte se i deset důvodů, proč číst komiksy!

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-563959-komiksove-cteni-1-cislo

 

Mimoni 4: Světoběžníci

Scénář: Stéphane Lapuss

Kresba: Renaud Collin

Vracejí se Mimoni! Už se svou čtvrtou knihou, která je zachycuje v tom nejlepším. Pokud se dá u Mimoňů o tom nejlepším vůbec mluvit. Komiksová série je složená z jednostránkových vypointovaných epizod, které jsou zcela beze slov, takže si komiks můžou užít i ti nejmenší čtenáři...

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-532189-mimoni-4-svetobeznici

 

Simpsonovi: Komiksová zašívárna

Scénář:  Ian Boothby

Ukázka: John Costanza, Phil Ortiz

Hledáte zábavu? Tak vstupte do Simpsonovského klubu! Stanete se svědky toho, jak se z Homera stane posel špatných zpráv, zažijete otevření muzea zasvěceného životu a skutkům Montgomeryho Burnse, Margina zástěra skončí v umělecké galerii a Bart a Líza budou muset zachránit lidstvo… tím, že se naučí celou historii Itchyho a Scratchyho!

Ukázka:

http://www.crew.cz/vydali-jsme-detail.php?id=1237

 

Alisik: Komplet

Všechny čtyři díly dokončené série Alisik za výhodnou cenu.

Jedné noci se Alisik probudí na hřbitově. Snaží se utéct, ale rychle zjistí, že ji nikdo nevidí, nikdo se jí nemůže dotknout a nikdo jí nedokáže pomoct. To proto, že Alisik je mrtvá. A co hůř, uvězněná mezi dvěma světy, mezi nebem a peklem, čekající na svůj rozsudek. Ale bude to ještě mnohem horší.

Link:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-568132-alisik-komplet

 

Úžasný, fantastický, neuvěřitelný Stan Lee

Scénář: Peter David, Stan Lee

Kresba: Colleen Doranová

MUŽ, KTERÝ STVOŘIL SPIDER-MANA, X-MENY, HULKA A ZÁSTUP DALŠÍCH SUPERHRDINŮ, ZDE PŘEDSTAVUJE SVŮJ ŽIVOT A DOBU V STRHUJÍCÍCH KOMIKSOVÝCH VZPOMÍNKÁCH.

Stan Lee je tím nejslavnějším jménem v dějinách komiksu. Je hnací tvůrčí silou stojící za vzestupem Marvelu, stvořil ty nejproslulejší hrdiny a nejneslavněji proslulé padouchy. Jeho příběhy, ve kterých se superhrdinové potýkají s osobními problémy a jejich protivníci mají do té doby neviděné psychologické motivace, vnesly do žánru, který byl do té doby vyhrazený jen plochým soubojům dobra a zla, větší hloubku a vtip. Stan Lee vložil do superčlověka člověka. A při tom stvořil novou mytologii dvacátého století.
V této unikátní komiksové knize Lee vzpomíná na svůj neobyčejný život, a činí tak se stejnou nezaměnitelnou energií a nezlomným duchem, s jakými se pouštěl do psaní komiksů. Parádně kreslené komiksové paměti zachycují ty nejzásadnější chvíle Leeho života. Od chudých počátků, až po jeho vzestup na pozici čelního marvelovského tvůrce a redaktora… i jeho nejplodnější období v šedesátých a sedmdesátých letech. Od spolupráce se skvělými tvůrci, jako byli Joe Simon a Jack Kirby, přes stvoření Spider-Mana se Stevem Ditkem, až po jeho oblíbená camea v marvelovských fi lmech. Kniha Úžasný, fantastický, neuvěřitelný Stan Lee barvitě popisuje každou část Leeho ohromujícího života.

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-564084-uzasny-fantasticky-neuve...

 

Živí mrtví 30: Nový světový řád

Scénář: Robert Kirkman

Ukázka: Charlie Adlard

Svět, který jsme znali, je pryč.
Svět komerce a uspokojování zbytečných potřeb byl nahrazen světem přežití a zoodpovědnosti.
Epidemie apokalyptického rozsahu zachvátila celé lidstvo a přinutila mrtvé povstat a požírat živé.
Společnost se rozpadla během několika měsíců.
Žádná vláda, žádné supermarkety, žádná pošta, žádná kabelovka.

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-532201-zivi-mrtvi-30-novy-sveto...

 

Znovuzrození hrdinů DC: Balíček prvních dílů (2+1 Zdarma)

Chcete naskočit do Znovuzrození hrdinů DC a nevíte, která série je pro vás ta pravá? Vyberte si mezi prvními díly! Dva komiksy zakoupíte za klasickou cenu a třetí pak obdržíte zdarma!

Link:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-568133-znovuzrozeni-hrdinu-dc-b...(2+1-zdarma)

 

My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 2

Scénář, kresba: Kóhei Horikoši

Přichází další obávaná fáze studia na U.A. – bojový trénink. Nervozitě se neubrání asi nikdo, a jako by toho nebylo málo, Izuku dostává za tréninkového partnera svého úhlavního nepřítele!

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-563960-my-hero-academia-moje-hr...

 

Zaslíbená Země Nezemě 5

Scénář: Kaiu Širai

Kresba: Posuka Demizu

Sirotčinec hoří… a Emma a ostatní děti se snaží uprchnout do bezpečí. Ale Mamá se jen tak nevzdá. Má k dispozici armádu démonů, takže ten útěk ze zajetí nebude zase tak jednoduchý. Koho bude muset Emma obětovat, aby měli sirotci šanci na záchranu?

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-532204-zaslibena-zeme-nezeme-5

 

Žoldnéř 3: Zkoušky

Scénář, kresba: Vicente Segrelles

Žoldnéř obdrží nabídku, kterou nemůže odmítnout. Společně s Nan-taj by se měl podílet na ochraně a zabezpečení kláštera v Kráteru. Ještě předtím však musí projít náročnou, několikanásobnou zkouškou, v níž bude riskovat vlastní život. Žoldnéř se tak v tomto díle postaví gigantickým válečníkům, monstrózním obludám, nevyzpytatelným duchům i morálním dilematům. A to vše jen kvůli své nezměrné touze dozvědět se něco víc o tajemství oněch mnichů, s nimiž se setkal již v minulém díle a kteří, jak se zdá, mají přístup k moudrosti světa.

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-532176-zoldner-3-zkousky

Přidat komentář