Nové tituly z nakladatelství CREW

Článek od: Redakce - 05.06.2020

Přistupte blíže, vážení čtenáři!

Dnes jedinečná nabídka! Čerstvé komiksy, ještě teplé z tiskárny! Netlačte se, na všechny se dostane! Prosím, neoždibujte je, ochutnávky jsou přímo zde! Doporučujeme ke sklenici dobře vychlazeného volného odpoledne.

Nooovinky! Komiksové noooovinky!


Můj první komiks: My Little Pony - Poníci v akci

Scénár: Christina Riceová , Jeremy Whitley , Ted Anderson

Kresba: Jay Fosgitt , Agnes Garbowska , Brenda Hickeyová

Zbrusu nové příběhy inspirované hitovým televizním seriálem, ve kterém vždy vítězí síla přátelství! S plachou Fluttershy se vydáme na školní sraz, kde dojde k nečekanému klání! Pinkie Pie se pustí do pečení velmi důležitého dortu, Princezna Luna vyřeší zapeklitou detektivní záhadu a Twilight Sparkle se vypraví za řešením svého problému až do cizího mozku. Ne, s těmihle poníky se vážně nudit nebudete!

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-576404-muj-prvni-komiks-my-litt...

Chcete víc?

Může si přečíst, nebo dokonce i sdílet jeden z pony příběhů přímo z knihy! Link najdete zde – https://crew.digitania.eu/komiks/muj-prvni-komiks-ponici-v-akci/1

 

Usagi Yojimbo 33: Skrytí

Scénář: Stan Sakai , Julie Sakaiová

Kresba: Stan Sakai

Na Usagiho a jeho přítele inspektora Ishidu čeká další vyšetřování. Tentokrát stojí v jeho centru cizokrajní artefakt nedozírné ceny, jenž může způsobit celou řadu problémů... a možná i ohrozit samotnou vládu šógunátu!
Odvážná dvojice, která se zoufale snaží vyřešit záhadu a nastolit opět pořádek a mír, bude nucena sáhnout po neobvyklých metodách a přijmout pomoc z nečekaných stran, aby se dostala k nezbytným informacím.
V této knize najdete souborné vydání celého samostatného příběhu, takže je vhodná nejenom pro skalní fanoušky dlouhouchého ronina, ale také pro úplně nové čtenáře!

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-573179-usagi-yojimbo-33-skryti

 

My Hero Academia - Moje hrdinská akademie 4: Chlapec, který měl všechno

Scénář: Kóhei Horikoši

Kresba: Kóhei Horikoši

Po vítězství v předkole má Deku v další disciplíně velké problémy. Upírají se na něho zraky všech! Ale Deku to jistě zvládne!

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-569456-my-hero-academia-moje-hr...

 

Královská hra 3

Scénář: Nobuaki Kanazawa

Kresba: Hitori Renda

Počet žáků třídy se povážlivě snižuje a každý další úkol je děsivější. Časový limit stále odtikává… a navíc to vypadá, že tajemný Král se skrývá mezi přeživšími žáky. Kdo z nich to je? A o co mu jde?

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-532209-kralovska-hra-3

 

Gantz 26

Scénář: Hiroja Oku

Kresba: Hiroja Oku

Bitva skončila, Kurono je zpět a zdálo by se, že si celý tým může na chvíli oddechnout. Jenže Nišiho neblahé proroctví nedá nikomu spát a události se brzy dávají do pohybu – teď už není pochyb, že se blíží poslední bitva a s ní odpověď na otázku, která Kuronovi a jeho týmu od začátku vrtá v hlavě: Co má ten Gantz vlastně za lubem?

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-579974-gantz-26

Přidat komentář