Nové tituly z Nakladatelství CREW

Článek od: Redakce - 19.06.2020

Skoro letní (i když pouze podle kalendáře, protože o počasí se to říct nedá) nášpu novinek od Nakladatelství CREW je zde. Listujte, kochejte se a nejlépe objednávejte v přiložených odkazech.

Harleen

Scénář: Stjepan Šejić

Kresba: Stjepan Šejić

CO UKRÝVÁ NAMALOVANÝ ÚSMĚV?

Doktorka Harleen Quinzelová je mladá psychiatrička, která možná přišla na způsob, jak vyléčit šílenství sužující město Gotham. Musí však svou revoluční teorii obhájit před skeptickým vedením, a to tak, že se ponoří do narušených myslí těch nejvražednějších chovanců Arkhamova ústavu. Čím víc času však tráví se svými kriminálními a šílenými pacienty, tím víc ji to k jednomu z nich přitahuje – a tím více se vzdaluje realitě.

Renomovaný komiksový vypravěč Stjepan Šejić (Sunstone, Krysí královny, Aquaman: Na dně) vám v tomto ohromujícím novém příběhu plném lásky a posedlosti nabízí vlastní pohled na zrození legendární antihrdinky Harley Quinn a šokující počátek jejího patologického
romantického vztahu s Jokerem.

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-571725-harleen

 

Rick a Morty 4

Scénář: Marc Ellerby , Kyle Starks

Kresba: CJ Cannon , Marc Ellerby , Kyle Starks

Hitová komiksová série, založená na supervtipném animovaném seriálu Dana Harmona a Justina Roilanda Rick a Morty z [adult swim] pokračuje!

Sledujte degenerovaného génia Ricka Sancheze a jeho koktajícího vnuka Mortyho při dobrodružstvích na samotné hraně času, prostoru a prachsprostých základů slušnosti. V tomto svazku najdete třídílný příběh i interplanetárních drogových kartelech a mezihvězdných baličích holek, který má na svědomí scenárista Kyle Starks (Sexcastle) nominovaný na Eisnerovu cenu a starý dobrý výtvarník této série CJ Cannon.

Najdete tu také bonusové komiksy a naprosto krutopřísnou věcičku Supermor a neštovice, kterou nakreslil Marc Ellerby, a totálně od podlahy věc Mortoše do koše, kterou nakrelil Kyle Starks!

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-573172-rick-a-morty-4

 

Mýty 16: Supertým

Scénář: Bill Willingham

Kresba: Mark Buckingham , Richard Friend , Steve Leialoha , Andrew Pepoy , Eric Shanower , Terry Moore

TOHLE VYPADÁ JAKO PRÁCE PRO... SUPERMÝTY!

Kolem hranic Azylu se plíží zlo! Pan Temný, krmící se strachem a poháněný temnotou, povstal a je ještě mocnější než kdy předtím! Mytické obrany brzy padnou, a pak přijde den zhouby!
Však hleďte, zde přicházejí... M-Meni!
Úžasné Mýty, které shromáždila velká a mocná Ozma, společně s moudrým a na vozík připoutaným Pinocchiem (nemějte obavy, nohy mu fungují – chce jenom dostát své roli), spojí své síly a vytvoří supertým všech supertýmů!
Objeví se tady všechny superhrdinské postavy: Velcí silní chlápci! Hrdinové v úžasných zbrojích! Miniaturní lidé, kteří dokážou vlézt padouchovi do ucha! Taková ta holka, co umí lítat! Dokonce i rošťácký chlupatý antihrdina s drápy: samotný Zlý vlk! Společně přemůžou svůj strach a porazí pana Temného jednou provždy!
Anebo možná všichni během pár vteřin zahynou strašlivou smrtí. Copak si myslíte, že je tohle snad nějaký superhrdinský komiks, nebo co?

K superkreativnímu týmu tvořenému Billem Willinghamem, Markem Buckinghamem a Stevem Leialohou se přidávají hostující kreslíři Eric Shanower (Age of Bronze, Ozma of Oz) a Terry Moore (Strangers in Paradise, Echo), aby společně stvořili archetypálně epickou knihu MÝTY: SUPERTÝM, obsahující sešity 101–107, naprosto prodchnutou magicko-mytickými móresy!

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-532179-myty-16-supertym

 

Strážci galaxie - Noví Strážci 2: Hledaní

Scénář: Brian Michael Bendis

Kresba: Valerio Schiti

PETER QUILL SE VRACÍ DO TÝMU!
Co to ale znamená pro Kitty Prydeovou?

Je marvelovský vesmír dost veliký pro dva Star-Lordy? To zjistíte, když se Strážci rozhodnou postavit na odpor novému galaktickému řádu. Thingovi se možná stýská po některých pozemských věcech, ale uznává, že i pobyt ve vesmíru má své výhody. Dá se v něm například útočit pádem z oběžné dráhy! Venom a Groot mají zase plné spáry a větve boje se skrully – a všichni víme, že když Bendis píše o skrullech, nevzejde z toho nic dobrého! Dva nejnebezpečnější válečníci galaxie, Gamora a Drax, pro změnu přenesou boj na území Badoonů. A čeká nás dramatický návrat jedné postavy! Strážci jsou sice hledaní po celé galaxii, ale stráží pořád stejně úspěšně!

V této knize najdete sešity Guardians of the Galaxy (2015) č. 6–10 z pera Briana Michaela Bendise, na kterých se kresebně podíleli Valerio Schiti a Richard Isanove.

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-576395-strazci-galaxie-novi-str...

 

Thanos 3: Thanos vítězí

Scénář: Al Ewing , Kieron Gillen , Katie Cooková , Ryan North , Donny Cates , Chris Hastings

Kresba: Katie Cooková , Frazer Irving , Will Robson , Geoff Shaw , Flaviano , André Lima Araújo

Zeptejte se těch nejmocnějších bytostí, proč se vesmír blíží ke svému konci, a ony vám odpoví dvěma slovy:
„Thanos vítězí.“

A teď to dokonce vypadá, jako by se ta znepokojivá představa měla stát strašlivou realitou! Přesvědčte se na vlastní oči, co se stane, když Šílený Titán převezme vládu nad osudem! Thanos doputoval na konec času a zakusil moment absolutního vítězství… a stále není spokojený. Buďte svědky okamžiku Thanosovy největší slávy – a jeho nejhlubší hanby! Bez ohledu na to, jakou podobu na sebe Thanosovo vítězství nabere, je tu vůbec někdo – nebo něco –, kdo to může přežít? Vystupuje Silver Surfer a úplně nový kosmický Duch pomsty, Ghost Rider!

Sebrané sešity komiksových řad Thanos (2016), číslo 13–18, a Thanos Annual (2018), číslo 1, na jejichž tvorbě se podíleli Donny Cates, Geoff Shaw, Antonio Fabela, Chris Hastings, Kieron Gillen, Katie Cooková, Ryan North, Al Ewing, Flaviano, Will Robinson, Frazer Irving, Federico Blee, Chris O‘Halloran, Heather Breckelová a Rachelle Rosenbergová.

Ukázka:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-576414-thanos-3-thanos-vitezi

Přidat komentář