Nové tituly z Nakladatelství CREW

Článek od: Redakce - 20.07.2020

Jako Nakladatelství CREW produkujeme i nezanedbatelné množství videí na YouTubovém kanálu zvaném Komiksář. Jedním z nových pořadů jsou i Tipy komiksového táty. Tento pořad má seznamovat rodiče s dětskými tituly z naší produkce a odhalovat rodičům taje dětského komiksu. Venku už jsou dva první díly, co si o nich myslíte?

https://www.facebook.com/detskekomiksy/videos/2570063693310662/

V neposlední řadě jsme také obnovili pořad SMASH!, nyní už s názvem Komiksový SMASH! Jehož novým moderátorem je Jindra Polák ze skupiny Jelen. A jak mu Toren předal moderátorské žezlo? Podívejte se v prvním díle!

 

Ale teď už k samotnému představení novinek Nakladatelství CREW!

Dobrodruh Timo

Scénář: Jonathan Garnier

Kresba: Yohan Sacré

Velká cesta! Tajemné obludy! Magičtí přátelé! Fantastické bytosti! Obrovské tajemství!

A všechno to začíná jednou obyčejnou cestou do lesa.

Timo je kluk žijící v malé vesnici uprostřed divočiny a má jeden velký problém. Přečetl všechny dobrodružné knížky, které kolem jsou. Takže mu zbývá jediná možnost. Jít a prožít si jedno velkolepé dobrodružství sám.

Jenže když vstupuje do lesa, ani netuší, co ho tam všechno čeká. Jaká podivná zvířata a nebezpečí tam na něj číhají… a že na konci bude vzdorovat něčemu velmi mocnému a ničivému.
Možná bude mít víc dobrodružství, než by si přál.

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-579980-dobrodruh-timo

Listovací ukázky:

https://crew.digitania.eu/komiks/dobrodruh-timo/1

 

Minecraft komiks: Chodí wither okolo

Scénář: Kristen Gudsnuková

Kresba: Kristen Gudsnuková

Vyrazte za dobrodružstvím do Overworldu společně s hrdiny nové série vytvořené podle nejprodávanější videohry – Minecraftu!

Cahira a Orion jsou dvojčata a také lovci příšer, učedníci Senana Důkladného. Po líté bitvě s očarovaným witherem je jejich mentor sežrán a dvojčata zůstanou sama. Lovci se vydají na misi, jejíž cílem je přivést jejich učitele zpět. Cestou narážejí na nečekaného spojence.
Cahira a Orion zabloudí do podzemního domu, který patří Atrii – dívce stižené prokletím být návnadou pro příšery. Dvojčata Atriu přesvědčí, aby se přidala k jejich záchranné výpravě a použila svou schopnost přitahovat příšery k nalezení očarovaného withera, zatímco Atria se chce naučit bránit před houfy příšer, které po ní jdou.

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-590601-minecraft-komiks-chodi-wither-okolo

Listovací ukázky:

https://crew.digitania.eu/komiks/minecraft-chodi-wither-okolo/1

 

Stranger Things: Šestka

Scénář: Jody Houserová

Kresba: Edgar Salazar

PÍŠE SE ROK 1978. AMERIKA SE STÁLE NACHÁZÍ UPROSTŘED STUDENÉ VÁLKY A PROBÁDÁVÁ NEBEZPEČNÉ HRANICE VĚDY.

Jak daleko doktor Brenner, ředitel tajného projektu MK ULTRA, zajde, aby získal moc, po které touží? To zjistíte v tomto prequelu úspěšného netflixovského seriálu Stranger Things.
Nebýt jejích psychických schopností, byla by Francine obyčejná puberťačka ze sedmdesátých let, ale místo aby s kamarády trsala na hustou muziku, je zavřená v Hawkinsově laboratoři. Pod bdělým dohledem doktora Brennera a jeho zaměstnanců má Francine pocit, že je využívána, jako by se z ní pokoušeli udělat zbraň. Vypětí z testů, kterým ji podrobují, odemkne temnou vizi budoucnosti, budoucnosti, na které se nechce podílet, budoucnosti, o které doufá, že ji může změnit.

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-576397-stranger-things-sestka

Listovací ukázky:

https://crew.digitania.eu/komiks/stranger-things-2/1

 

Královská krev: Pomsta a vykoupení

Scénář: Alejandro Jodorowsky

Kresba: Dongzi Liu

Krále Alvara sužuje osud. Konečně se mu podařilo  dosáhnout míru se sousedním královstvím a zasnoubit svého syna s dcerou krále Honima. Oba stárnoucí vládci se těší představou, jak bude jejich vnuk vládnout spojené říši. Avšak jejich nevděční potomci mají jiné plány a nehodlají se vzít... 
Legendární scenárista Alejandro Jodorowsky završuje svůj temný příběh plný zrady, násilí a nepatřičných tužeb, a talentovaný Dongzi Liu mu opět výtečně sekunduje nádhernou kresbou.

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-579985-kralovska-krev-2-pomsta-a-vykoupeni

Listovací ukázky:

https://crew.digitania.eu/komiks/kralovska-krev-2/1

 

Znovuzrození hrdinů DC: Flash 6: Když zamrzne peklo

Scénář: Joshua Williamson , Michael Moreci

Kresba: Howard Porter , Christian Duce , Scott Kolins , Pop Mhan , Scott McDaniel , Mick Gray

Vražda za mřížemi!
Iron Heights je ta nejtvrdší věznice v Central City. Dokáže udržet za katrem i ranaře jako Captain Cold a Mirror Master. V nedávné době se však stala vězením i pro Barryho Allena. Toho jeho šéf odvolal z postu kriminalisty a poslal ho do Iron Heights, kde má na starost konzervování místa činu. Ze své nové pozice je nejrychlejší člověk na světě poprvé svědkem toho, jak vypadá život zločinců po zatčení... a zásluhou drsného správce věznice Wolfea to není pěkný pohled.
Ale život za mřížemi se nyní pro jednoho z vězňů změnil v trest smrti, a jelikož Barry už nepracuje v kriminální laboratoři, nemůže s vyšetřováním jinak asistovat. Jako Flash je však odhodlaný rozkrýt celou záhadu... i kdyby ho to mělo vehnat přímo do pasti.
Královně centralského podsvětí Copperhead zatápí někdo nový. Někdo, kdo je nějak spojený s věznicí... a s vraždou. Dokáže Flash záhadu rozluštit a zneškodní stále vlivnějšího zločineckého bosse? Nebo zjistí, že z Iron Heights opravdu není úniku?
Scenárista JOSHUA WILLIAMSON (Justice League vs. Suicide Squad) a kreslíři POP MHAN (Injustice: Ground Zero), CHRISTIAN DUCE (Detective Comics) a další posílají nejrychlejšího člověka na světě za mříže do náruče jeho největších nepřátel! Obsahuje sešity FLASH č. 34–38 a SPECIÁL č. 1.

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-579987-znovuzrozeni-hrdinu-dc-flash-6-kdyz-zamrzne-peklo

Listovací ukázky:

https://crew.digitania.eu/komiks/flash-6/1

 

Orange 1

Scénář: Ičigo Takano

Kresba: Ičigo Takano

Šestnáctiletá Naho Takamija z malebného města Macumoto si žije docela obyčejně – chodí do školy, baví se s kamarády a připravuje se na budoucnost, kterou si samozřejmě maluje trochu narůžovo. Jednoho dne však její poklidně plynoucí život převrátí naruby jediný dopis, a ne jen tak ledajaký! Píše jí totiž její budoucí, o deset let starší já, které si přeje, aby si Naho jednoho dne nemusela vyčítat ty samé chyby... 

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-576401-orange-1

Listovací ukázky:

https://crew.digitania.eu/manga/orange-1/1

Tokijský ghúl: re 5

Scénář: Sui Išida

Kresba: Sui Išida

Cukijama je nadále odhodlaný vrátit Kanekimu vzpomínky, ale jeho urputná snaha nevyhnutelně přitahuje nechtěnou pozornost. Hrozí rodu Cukijamových zkáza? A jakou roli v tom sehraje bizardní inspektor Kidžima?

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-571712-tokijsky-ghul-re-5

Listovací ukázky:

https://crew.digitania.eu/manga/orange-1/1

 

Zaslíbená Země Nezemě 7

Scénář: Kaiu Širai

Kresba: Posuka Demizu

Děti konečně dorazí do úkrytu B06-32, jenže ten už je obsazený. Kdo je ten muž, který zde bydlí? A jak jim může pomoci v pátrání po tajemném dobrodinci W. Minervovi? To se teprve ukáže...

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-571723-zaslibena-zeme-nezeme-7

Listovací ukázky:

https://crew.digitania.eu/manga/zaslibena-zeme-nezeme-7/1

 

Bleach 23: Mala Suerte!

Scénář: Tite Kubo

Kresba: Tite Kubo

Aizen svůj plán nevzdává a posílá do světa živých postrach všech duší, Grimmjowa Jaegerjaqueze, aby změřil síly s Ičigem. Tomu ovšem na pomoc spěchá Rukia spolu s posilou ze Soul Society a mezi Sběrači duší a Arrankary se tak schyluje ke kruté bitvě!

Ukázky:

https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-573177-bleach-23-mala-suerte

Listovací ukázky:

https://crew.digitania.eu/manga/bleach-23/1

Přidat komentář