Nové tituly z Nakladatelství CREW

Článek od: Redakce - 08.04.2021

Katalog

Máme katalog! Máme ho tištěný! Máme ho online! Přistupte, na všechny se dostane! Ehm…ano. Tady je odkaz na náš nový katalog, zahrnující tituly od ledna do června 2021. Sdílejte ho, než to smažou!

https://www.crew.cz/Katalog-komiksu-CREW_2021_leden-cerven.pdf

 

Ohlašovačka komiksů druhého kvartálu 2021

Chcete vidět naše ředitele v akci? Chcete vědět jaké komiksy chystáme v druhém kvartálu letošního roku? Chcete vědět víc??? Pusťte si další Volejte ředitelům! Pusťte ho svým fanouškům, svojí tchýni i sousedovi!

 

Zabiják démonů

Ano, já vím co chcete říct! „Už zase se posouvá vydání? Jak mi tohle můžou udělat? Jak teď mám vést plnohodnotný život?“ Inu, co na to říct. Knihkupectví jsou stále zavřená a ještě nějakou chvíli zavřená budou. Ale slibujeme, že hned jakmile se brány těchto obchodů knihami a knihomoly oplývajícími otevřou, bude tam i Zabiják a s ním i možné zakoupení. Čestný crewácký!

To by byly hlavní zprávy dne. Následují novinky z naší produkce. Ready? Go!

 

 

Kůstek 6: Starcova jeskyně (nové barevné vydání)

Scénář: Jeff Smith

Kresba: Jeff Smith

Barvy:   Steve Hamaker

Překlad: Michael Bronec

Začíná střetnutí mezi Černou kápí a obyvateli Údolí. A v samém středu bouře se ocitají Trnka s Podfou Kůstkem. Kdo přežije obětní rituál, který Černá kápě chystá ve svitu krvavého měsíce?

Koupit:
https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-629081-kustek-6-starcova-jeskyne-(nove-barevne-vydani)

Listovací ukázka:
https://crew.digitania.eu/komiks/kustek-6/1

 

Mezi řádky 10: Válečné příběhy

Scénář: Mike Carey

Kresba: Peter Gross, Al Davison

Autor obálky: Juko Šimizuová

Barvy: Lee Loughridge, Chris Chuckry

Překlad: Petr Kotrle

NASTÁVÁ KONEC SVĚTA, JAK HO ZNÁME

Tom Taylor není jenom postava v příběhu. Je postava ve všech příbězích.

Když dal Tomův otec, spisovatel, malému čaroději, který je hrdinou jeho knih, Tomovo jméno, přisoudil svému synovi z masa a kostí schopnosti, jaké nemá ani jeho smyšlený dvojník. Tom může přecházet mezi reálným světem a nespočtem světů smyšlených obsažených ve všech příbězích, které kdy zazněly.

Ale těmto světům hrozí nebezpečí. Netvor Leviatan, v jehož břiše se nacházejí světy všech příběhů, je zraněný. Hranice mezi příběhy jsou slabší než kdy dřív. Zatímco Tom se neřiditelně žene z jednoho smyšleného světa do druhého, nejnebezpečnější obyvatelé milionu příběhů hrozí tím, že jeho svět roztrhají na kusy.

Slova jsou magie. A jestli se Tomovi nepodaří zastavit síly, které se snaží všechny příběhy zničit, zjistí, že nic nedokáže vytvořit černější zaklínadlo, než je slovo „KONEC...“

Svazek MEZI ŘÁDKY: VÁLEČNÉ PŘÍBĚHY (shrnující čísla 1–5 APOKALYPSY MEZI ŘÁDKY) je předposledním dílem epické literární ságy dvojice Mike Carey & Peter Gross!

Koupit:
https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-579977-mezi-radky-10-valecne-pr...

Listovací ukázka:
https://crew.digitania.eu/komiks/mezi-radky-10/

 

Tony Stark - Iron Man 2: Železný starkofág

Scénář: Dan Slott, Jeremy Whitley, Jim Zub

Kresba: Valerio Schiti, Paolo Villanelli

Překlad: Štěpán Kopřiva

Totální válka na všech frontách!

Arsenal, monstrózní robot, který kdysi dokázal vyřídit všechny Avengery, se vrací v nové podobě – a to přesně ve chvíli, kdy Tony Stark změnil svět svou virtuální realitou zvanou Útěk! Jenže kdo má ve skutečnosti Útěk pod kontrolou? Kdo má pod kontrolou skutečný svět? A kdo má pod kontrolou Iron Mana? Odpovědí na minimálně jednu z těchto otázek je zavilý padouch známý jako Controller. A odpovědi na ty ostatní vás možná překvapí! Iron Man není jenom zbroj. Je to myšlenka, vylíhlá v mozku génia. A když máte realitu, kde myšlenka a existence samotná jedno jsou, kde se představivost Tonyho Starka může oprostit od všech zábran… jaký nový, všemocný, děsivý Iron Man se zde zrodí?! V sázce není nic menšího než realita, kyberprostor a srdce Tonyho Starka!

Obsahuje čísla č. 6–11 série TONY STARK: IRON MAN. Tvůrci: Dan Slott, Jim Zub, Jeremy Whitley, Valerio Schiti, Paolo Villanelli a Edgar Delgado.

Koupit:
https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-626726-tony-stark-iron-man-2-ze...

Listovací ukázka:
https://crew.digitania.eu/komiks/tony-stark-iron-man-2/1

 

Wonder Woman 7: Útok na Amazonky

Scénář: James Robinson

Kresba: Stephen Segovia, Jesus Merino, Carmen Carnerová, Marco Santucci, Emanuela Lupacchinová, Ray McCarthy

Překlad: Kateřina Tichá

DIANA SE UTKÁ S DARKSEIDEM O OSUD THEMYSCIRY!

Darkseid lační po moci. Sesazený hrůzovládce Apokolipsu touží vyrvat svůj trůn z rukou svářících se sil, které nyní jeho světu vládnou... ale po tom všem, čím si v poslední době prošel, nemá ještě dost sil, aby srazil Apokolips na kolena.

Moc, po které Darkseid prahne, se nachází v Dianině domově, na Themysciře, která byla od Země zcela oddělena. A co Darkseid chce, to také dostane. Proto byly Fúrie a Darkseidova dcera Grail vyslány do celého světa, aby se zmocnily artefaktů disponujících mocí odemknout brány Themysciry... artefaktů, které chrání Wonder Woman a její záhadný, dlouho ztracený bratr Iásón.

Bez Ligy spravedlnosti, která by jí stála po boku, je jen na Dianě a jejích přátelích, aby Darkseidovi zabránili získat moc Themysciry. Ale jakou má šanci jedna Amazonka proti celé armádě Apokolipsu?

V tomto příběhu ze sešitů WONDER WOMAN č. 38–45 pokračují fanoušky oblíbený scenárista JAMES ROBINSON (STARMAN) a kreslíři EMANUELA LUPACCHINOVÁ (SUPERGIRL) a RAY McCARTHY (RED ROBIN) v epickém příběhu zasazeném do cyklu ZNOVUZROZENÍ HRDINU DC.

Koupit:
https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-626720-wonder-woman-7-utok-na-a...

Listovací ukázka:
https://crew.digitania.eu/komiks/znovuzrozenidc-wonder-woman-07/1

Přidat komentář