LITERATURA: Hromada novinek nakladatelství Brokilon

Článek od: Robert Pilch - 10.06.2010

"Hřebci" ze stáje nakladatelství Brokilon nezahálejí, ostatně, posuďte sami:
  • Prvního červnového dne vyšly knihy "Kámen a krev" Juraje Červenáka a "Nevermore Baltimore" Petra Heteši.
  • Juraj Červenák zaslal dopsanou verzi románu "Brána Irkally", pokračování cyklu Kapitána Báthoryho. Ještě sice dojde k drobným úpravám, nicméně rukopis je na světě, takže se můžete začít těšit.
  • Ani Vladimír Šlechta nezahálel. Jak se můžete dozvědět z článku na serveru Fantasyplanet, "Střepy z Apokalypsy" jsou hotové a v současné době na nich probíhá standardní korekturní kolečko. Mišo Ivan už maluje obálku a knihy se dočkáte o prázdninách. Zároveň se Vladimír rozhodl, že místo románu s Oggerdem se v létě bude věnovat knize "Likario" z cyklu Krvavé pohraničí. "Keltskou bránu" tedy očekávejte příští rok, "Likario" snad ještě letos.
  • Nejinak je tomu s Petrem Hetešou - i on dodal redakční verzi svého dalšího románu. Kromě knihy "Luštitel", kterou Vám slibujeme v seznamu knih uvnitř románu "Nevermore Baltimore", do redakce dorazil i rukopis knihy "Ruská ruleta" - akčního fantasy thrilleru z prostředí moskevského krematoria. Takže se zdá, že pan Heteša zásobuje nakladatelství Brokilon novými knihami vskutku kvalitně. :) Termíny vydání ještě nejsou určeny, nicméně s vydáním počítáme.
  • Nový román, zombie splatterpunkovou fantasy, dopsal i Dušan Fabian. V současné době je u betačtenářů a rukopis by měl do redakce dorazit během června. S vydáním velmi předběžně počítáme počátkem prosince letošního roku a pokud to vyjde, mohli bychom křtít na Fénixconu v Brně.

Nu, jak se zdá, my máme co dělat a vy se máte na co těšit...

Komentáře

Nebude to nové vydanie, o ktorom som kdesi (zrejme neoficiálne) čítal? Každopádne, teším sa, ako aj na Tinu, tak aj na Hetešu (Démonov a Nevermore mám na poličke a už sa teším, až tam budú 4 tehličky v jednotnej úprave Brokilonu - Robert Pilch robí vážne krásne tehličky :)).
A ak sa Dušan Fabian vypísal (Invocatio elementalium bolo slabšie, Pestis som zatiaľ nečítal), tak aj jeho dielko si zaslúži moju pozornosť.

Nikto nedostane to, čo si zaslúži.

No, čtvrtá Tina zmizela z sekce "připravujeme" na webu Tritonu tento týden a ve čtvrtek se Petra zmínila na webu Pevnosti, že čtvrtá i pátá Tina vyjde v Brokilonu. Mně jako čtenáři je jedno, kde to vyjde, hlavně že to vyjde. smiley

Přidat komentář