SLOUPEK: Svatý Valentýn

Článek od: Jan Pechanec - 14.02.2011

Drazí čtenáři,

jak jste si jistě všimli, přinesl svátek svatého Valentýna trochu sladké růžovoučké i na Sarden jako malý dárek pro všechny naše věrné čtenářeky. Samozřejmě nepředpokládám, že byste nás museli výslovně milovat, ale jako příjemná a nikomu neškodící recese nám to přišlo příhodné. Dámy to mohou vzít jako drobnou pozornost od mužské části naší redakce. Do budoucna se opět vrátíme k tmavě zelenému odstínu, zároveň však budeme vylepšovat současné rozložení jednotlivých částí hlavní strany (a toho za ní). Předchozí design rozhodně nebyl špatný, ale přišel nám málo vzdušný a pro čtenáře se zhoršeným zrakem i málo kontrastní.

Jak víme, láska dokáže být bolestivá, zejména pokud je neopětovaná, proto se na Sardenu snažíme vyjít vstříc vašim přáním a nabízet stále lepší servis. Blízká budoucnost přinese kromě dolaďování vzhledu také několik neviditelných, ale o to důležitějších změn uvnitř redakce. Nebojte se, nechceme dělat žádné uživatelské čistky, naopak jsme vám stále stejně otevření a přivítáme každého z vás - ostatně účast v Soutěži recenzentů toho budiž důkazem - což mi připomíná, že byste se neměli ostýchat a zkusit se zapojit. Pokud již nevyjde přímo vytoužený titul ze Soutěže, pak netruchlete, něco pro vás vymyslíme.

Samozřejmě je nám jasné, že nemálo z vás má svůj profil na Facebooku či Twitteru a rádi by se s přáteli podělili o zajímavý text. Brzy se u článků objeví také "tosemilíbí" tlačítka. Nebudu zde zdržovat zbytečným mentorováním. Určitě již chcete vyběhnout a užít si dnešní (včerejší) večer v blízkosti své drahé polovičky (případně si pouze odpočinout po namáhavém dni). Zeptat se nás můžete na cokoliv třeba v diskuzi pod článkem nebo na našem facebookovském profilu.

Pechy

Komentáře

Bohužel jak jste si někteří všimli, tak volba vzhledu už na sardenu není a to proto, že se jednoduše mrvila, těžko říct jesi to nebylo hostingem ale zatím bych ji znovu nezaváděl.

Já bych ji nejpozději ve středu dal pryč, ale dovedl bych si představit, že by se dělaly různé barevné špumprnágle i jindy - úmrtí osobností, svátky, den země, MDŽ, vyhlášení scifi cen  a pod ... co vy na to? 

 

 

Každý národ má takové politiky jaké si zaslouží -> Svůj svět si musíme zasloužit!

Přidat komentář