PR+CON: Harry Potter linie na FF 2011

Článek od: Anonym - 04.05.2011

Od 30. června do 5. července 2011 se na dalším ročníku Festivalu fantazie (největšího setkání sci-fi a fantasy fanoušků v Čechách) objeví i již tradiční linie Harryho Pottera. Hlavní program bude od 1. do 5. července a předcházet mu bude krátká sublinie Herní Potter, na které naleznete přednášky o nejrůznějších typech počítačových i deskových her, jejich krátké ukázky i zajímavé workshopy.

Hlavní program bude letos nabitý k prasknutí. Čekat můžete nejen tradiční přednášky a workshopy, ale i bitvy a soutěže a jiné pořady, které Festival fantazie dosud nezažil. Budete mít možnost namalovat si obrázky s HP tématikou nejen na papír, ale také křídou na zem, famfrpál pro vás nebude již teoretický pojem, ale můžete se sami přihlásit do největšího zápasu sezóny. Také šachy na klasické šachovnici začínají být trochu nudné, že? S námi zažijete šachy obří a navíc kouzelnické, a to je teprve pořádné drama!  Klasicky nás čekají i soutěže jako poznávání hlášek nebo HP Riskuj! Nově přibudou zábavné tematické večery, např. předvečer všech svatých a každé ráno vás čekají exkluzivní snídaně.

Většina z nás se také alespoň jednou chtěla podívat do Bradavic. Zúčastnit se hodiny přeměňování, lektvarů nebo péče o kouzelné tvory. Na Festivalu fantazie se tam podíváme na celý dlouhý den. Můžete tak podpořit svou oblíbenou kolej a získat pro ni nějaké body, naučit se mnoho nového ze světa kouzel a stát se na chvilku třeba šprtkou Hermionou, pohodářem Ronaldem nebo nafoukancem Dracem. A jestli budete zlobit (a i kdyby ne), čeká vás školní trest v Zapovězeném lese!

A jestli je vám toto všechno málo, jistě si vyberete z pestré nabídky našich přednášek, např. o nesmyslech ve světě J. K. Rowlingové, Skotsku, kde se pravděpodobně nacházejí Bradavice, kouzelnické skupině Wizard Rock, Mary Sue, HP filmových kostýmech a mnoha a mnoha dalších zajímavostech.

Podrobné informace nejen o programu naleznete na http://potterlinie.blogspot.com a vše potřebné pro přihlášení na FF 2011 na www.festivalfantazie.cz . Těšíme se na Vás!

Markéta „Affaia“ Zelená
vedoucí linie

Přidat komentář