PR+CON: Festival Fantazie přivítá poprvé Transformers!

Článek od: Anonym - 31.05.2011

Jako každým rokem, tak se i letos koná v Chotěboři největší sjezd fanoušků Fantasy a Sci-Fi – FESTIVAL FANTAZIE a to od 30.6. do 10.7.2011.

Tento rok však toho na FF bude „více než se zdá“. Poprvé zaplní přednáškové sály roboti, kteří se mění na auta, stíhačky i zvířata. Ano tušíte správně! Ve dnech 6.7. až 7.7.2011 se Transformers konečně dostávají i na FESTIVAL FANTAZIE a neberou si žádné servítky. Dostanete šanci být přitom, když odhalíme vznik tohoto fenoménu a probereme všechna zajímavá universa. Dozvíte se podrobné informace o svých oblíbených robotích hrdinech a podíváme se spolu na zoubek novém seriálu Transformers: Prime. Chybět nebude ani promítání nejlepších dílů Generation 1 a možná se dočkáte i klasického Transformers filmu z roku 1986. Takže robotí fandové, neváhejte a užijte si prázdniny ve stylu Transformers! Naše přednášky najdete v linii ComicsCon.

A zde je program, na který se můžete těšit:

Středa 6.7.

  • 14:00 - Listování ComicsConem (úvod)
    Neváhejte a přijďte se podívat, co všechno Vás tento rok na ComicsConu čeká a nemine. Speciálně se také dozvíte o vložené linii Transformers! Zahájení linie na FF ještě nikdy nebylo stylovější!
  • 15:00 - Fenomén Transformers (přednáška)
    Na této přednášce si povíme jak celý fenomén Transformers vznikl a jak se postupem času vyvíjel. Probereme všechny hlavní seriály, filmy, hry a další věci, které se postupem času objevovali a pomůžeme vám se v tomto rozsáhlém universu zorientovat.
  • 18:00 - Transformers: Generation 1 (přednáška)
    Generation 1 se nazývá úplně první a nejúspěšnější Transformers universe. Kromě známého seriálu, který běžel i v našich televizích, vznikl i film nebo komiksy. Přijďte zjistit v čem tkví úspěch této série.
  • 20:00 - Transformers podle Baye (přednáška)
    Říká se, že Michael Bay díky svému hranému filmu Transformers, vrátil tyto velké roboty opět na výsluní...jsou tyto filmy ale opravdu lepší než původní série? Na této přednášce si řekneme plusy i mínusy Transformers filmů tohoto přeborníka na výbuchy.
  • 22:00 - Transformers: The Movie (promítání)
    Tento film vznikl v roce 1986 jako propojení mezi druhou a třetí řadou seriálu. Nyní máte možnost tuto klasiku vidět i zde. Kromě promítání již zmíněného filmu se dozvíte spoustu zajímavých věcí. Například to, že Leonard Nimoy není známý jen jako Spock ze Star Treku.

Čtvrtek 7.7.

  • 9:00 - To nejlepší z Transformers: G1 (promítání)
    Vybrali jsme pro vás dvě epizody z původního animovaného seriálu Transformers z roku 1984, které podle nás patří mezi ty hodně povedené.
  • 11:00 - Transformers: Prime (přednáška)
    Transformers: Prime je nový seriál, který byl zahájen koncem minulého roku a jeho tvůrci jsou scénáristé prvních dvou hraných filmů Transformers. Na této přednášce se blíže seznámíte s touto novou sérií a jejími postavami.
  • 14:00 - Transformers: Prime 1 + 2 (promítání)
    Nyní máte možnost shlédnout první dvě epizody nového Transformers seriálu který se inspiruje jak hraným filmem tak sérií TF: Animated.

http://www.festivalfantazie.cz

Jaroslav Šálek

Komentáře

Nášup kultovních Transformers a to hned ve dvou dnech? Tak to se musí vidět! Zvláště když 30.6 má třetí díl konečně dorazit do českých kin. Pokud se na FF chystáte, tak mě 7.7 v 11:00 uvidíte sedět na přednášce o seriálu Prime. Teda s největší pravděpodobností, alkohol je totiž metla lidstva...

Žij svůj život tak, aby až ti nakonec proběhne před očima, jsi nevěděl, jestli sleduješ adventuru, nebo porno.

 

Přidat komentář