PR+KOMIKS: Nakladatelstvi CREW vydalo mangu Death Note - Zápisník smrti 1

Článek od: Anonym - 23.08.2011

Minulý týden vyšla první knížka japonské komiksové série Death Note - Zápisník smrti. Mysteriózní detektivní thriller si už získal mnoho fanoušků po celém světě, v nemalé míře i díky své animované verzi, která se vysílala rovněž v Čechách. Nyní mají tedy i čeští čtenáři možnost se s ním seznámit, a to v originálním japonském formátu čteném zprava doleva, v kvalitním překladu konzultovaném se znalci série a s mimořádně pečlivou grafickou úpravou.

Anotace na zadní obálce praví:

Každý člověk, jehož jméno bude zapsáno do tohoto zápisníku, zemře...

Démon Rjúk ztratil svůj zápisník. Na tom by nebylo nic hrozného... kdyby to ovšem nebyl Zápisník smrti, a kdyby ho neztratil ve světě lidí. A kdyby ho nenašel vzorný student Light Jagami, který se rozhodl, že zbaví svět zla - tím, že pozabíjí všechny zločince.

Je to chvályhodná myšlenka, jenže Light brzy zjistí, že pokud chce vytvořit dokonalý svět, nesmí váhat přinášet oběti i z řad nevinných lidí. Těch, kteří se ho snaží zastavit.

A bude jich hodně.

Death Note - Zápisník smrti vám přináší největší souboj v dějinách lidstva. Smrtící šachovou partii mezi geniálním zabijákem a neméně geniálním detektivem vystupujícím pouze pod pseudonymem "L".

Tato kniha je vytištěna ve stylu „manga", v autentickém japonském formátu zprava doleva.

Knížka má 200 černobílých stran. Série vychází 3x do roka.

Death Note: Zápisník smrti 1 /Death Note 1/
Cugumi, Óba - Obata, Takeši

Nakladatel: Crew
Překlad: Anna Křivánková
Obálka: Takeši Obata
Redakce: Jiří Pavlovský, Filip Gotfrid
Rok vydání: 2011
Počet stran: 198
Rozměr: 115 x 175
Provedení­: paperback
Cena: 190 Kč

Přidat komentář