(NE)SOUTĚŽ: 400 pravd o Chucku Norrisovi - Bonusová výhra pro nejpilnější

Článek od: Monika Slíva - 30.12.2011

Vážení a milí naši příznivci,

konec roku je na spadnutí, za pár hodin nám napochoduje do kalendáře nový s číslem 2012 a kdo ví, co nám všechno přinese. Pojďme trochu statisticky soutěžně bilancovat (tedy alespoň od léta, kdy se na Sardenu soutěže a vyhlašování výsledků rozběhlo hodně pravidelně). Do celkem deseti vyhlášených soutěží přišlo souhrnem 646 správných odpovědí. Knihami, nebo jinými zajímavými cenami jsme někoho z vás potěšili suma sumárum 29x a doufáme, že si tito lidičkové svoje výhry náležitě užili (nebo užijí, to v případě vánoční soutěže a Návratu z hvězd, které k nim zatím určitě nedoputovaly).

Mezi všemi těmi jmény soutěžících se mnohá pravidelně opakují a poctivě přispívají svou odpovědí do každé (nebo skoro každé) soutěže a takové nasazení si jistě žádá nějaký bonus. Požádali jsme nakladatelství Argo o laskavost a bylo nám vyhověno. Nedávno jsme i u nás inzerovali jeden jejich počin v podobě knihy o hrdinství a neuvěřitelných činech Chucka Norrise a právě tato kniha s názvem 400 pravd o Chucku Norrisovi je zmiňovaným bonusem pro TŘI neúnavné přispěvatele - jak příhodné, že?

Těmi TŘEMI šťastlivci, kteří se budou smět kochat činy slavného a neohroženého bojovníka (a historkami o něm) jsou:


Tomáš Novotný
Jaroslav Korpáš
Jaroslav Stejskal



Všem výhercům k jejich nečekanému a bezpracnému bonusu gratulujeme. Zasloužili si ho tím, že jsou nám stále věrni a tentokrát se na ně ve velkém bonusovém slosování všech soutěžících ze všech deseti soutěží usmálo štěstí.

Přejeme vám co nejpříjemnější závěr letošního roku a ještě příjemnější start toho nadcházejícího. A myslete na nás. My na vás myslíme skoro pořád:-)

Za celou redakci Sardenu
Monika Dvořáková alias Slíva

Přidat komentář