PR+LITERATURA: Christopher Paolini přijede za šest týdnů! Inheritance za dveřmi!

Článek od: Anonym - 22.03.2012

Praha, 22. března 2012 – Fanoušci bájného světa Dračích jezdců se již za týden dočkají dlouho očekávaného čtvrtého dílu, který vychází v Nakladatelství Fragment pod názvem Inheritance. Příběh jezdce Eragona a jeho dračice Safiry se uzavírá. Čtenáři však nemusejí smutnit, již za šest týdnů se budou moci setkat s autorem série Christopherem Paolinim přímo v Praze!  Autogramiáda se uskuteční v sobotu 5. května od 16 hodin v Paláci knih Luxor!

Vydáním čtvrtého dílu edice Odkaz Dračích jezdců se pro mnoho čtenářů uzavírá jeden velký příběh. Mnoho z nich společně s Eragonem rostlo a dospívalo. Nyní přichází titul Inheritance, který dobrodružství mladého chlapce a jeho dračice zakončí. Vydání knihy je již netrpělivě očekáváno všemi, kdo si chtějí vychutnat závěr série v českém překladu.

U příležitosti vydání čtvrtého dílu naplánoval Christopher Paolini cestu po Evropě, během níž navštíví začátkem května Prahu. Fanoušci, kteří se s Christopherem budou chtít setkat, mají jedinečnou příležitost. Nakladatelství Fragment připravuje autogramiádu v Paláci knih Luxor (Václavské nám. 41. Praha 1), která se uskuteční v sobotu 5. května od 16 hodin.

Čekání na návštěvu si mohou milovníci draků zkrátit soutěží, ve které je možné vyhrát mimo jiné také osobní setkání s Christopherem Paolinim mimo veřejnou autogramiádu a další skvělé ceny!

Ohlasy ze zahraničního tisku:

„Paoliniho fanoušci, kteří s jeho hrdinou prožili osm let a přečetli přes 2000 stran, budou posledním dílem jeho ságy nadšeni.‟

The Washington Post

„Nefalšovaný projev velkého talentu.‟

The New York Times

Anotace:

Není tomu tak dávno, co byl Dračí jezdec Eragon obyčejným chudým farmářským chlapcem a jeho dračice Safira pouhým modrým kamenem v lese. Nyní právě na nich závisí osud celé civilizace!

Dlouhé měsíce výcviku a bojů přinesly mnohá vítězství a naději, ale také srdcervoucí ztrátu. A ta nejtěžší bitva je přitom teprve čeká: musí se postavit samotnému Galbatorixovi. Aby zvítězili, potřebují být neskutečně silní a odvážní. Pokud to nedokážou oni, neporazí Galbatorixe nikdo. Druhá šance neexistuje.

Jezdec a jeho drak došli dál, než se odvážil kdokoli jiný. Ale podaří se jim porazit samotného krále zla a obnovit v Alagaësii spravedlnost? A pokud ano, co budou muset obětovat?

Dlouho očekávaný čtvrtý díl světového bestselleru Odkaz Dračích jezdců!

152x228 mm, váz., 672 str., 499 Kč

Více informací o knihách a soutěži na www.eragon.cz.

Přidat komentář