LITERATURA: Christopherův příběh

Článek od: Monika Slíva - 25.04.2012

paoliniByl jednou jeden malý chlapec, kterému se líbily knížky o elfech, trpaslících, vílách a bůhví o čem ještě a ze všeho nejvíc měl rád Pána prstenů a vůbec všechno, co napsal jeho idol J. R. R. Tolkien. Zkoušel psát a snil si klukovský sen, že jednou napíše vlastní knihu, kterou vzdá hold oblíbenému autorovi a jeho tvorbě.

 

PR+LITERATURA: Čtvrtý díl Odkazu Dračích jezdců láme rekordy!

Článek od: Anonym - 14.12.2011

Přesně před měsícem vyšel v americkém nakladatelství Random House závěrečný díl světového bestselleru Odkaz Dračích jezdců. Ačkoli byl titul Inheritance již dlouho netrpělivě vyhlížen, počet prodaných výtisků za jediný den překonal všechna očekávání. Do půlnoci 8. listopadu bylo prodáno neuvěřitelných 489 500 výtisků!

PR+LIDÉ: Christopher Paolini zamíří do Prahy!

Článek od: Anonym - 14.11.2011

Skvělou zprávu pro všechny fanoušky světa Dračích jezdců zveřejnilo nakladatelství Random House – Christopher Paolini přijede do Prahy a zdrží se zde několik dní! Známý autor fantasy série Odkaz Dračích jezdců navštíví Českou republiku ve dnech 3.–6. května 2012!

UKÁZKA: Zveřejněna ukázka ze závěrečného dílu série Odkaz Dračích jezdců!

Článek od: Anonym - 23.06.2011

Praha, 22. června 2011 – Americké nakladatelství Random House a Christopher Paolini zveřejnili netrpělivě čekajícím fanouškům další ukázku ze čtvrtého pokračování světových bestsellerů Eragon, Eldest a Brisingr. V USA a na dalších vybraných trzích se Inheritance objeví 8. listopadu 2011. V České republice se fanoušci dočkají v první polovině roku 2012.

Přihlásit se k odběru RSS - Odkaz Dračích jezdců