SOUTĚŽ: O volňásky na předpremiéru Avengers v IMAXu - vyhlášení

Článek od: Redakce - 01.05.2012

Vážení příznivci všech superschopností, raketových obleků, zázračných zbraní a jiných vymyšleností! Pevně doufáme, že všichni vylosovaní výherci si svoje výhry skutečně vyzvedli a dobře se bavili!!!

Zde je slíbené vyhlášení jmen osmi vylosovaných výherců naší bleskové soutěže s filmem Avengers:

2 x 2 volňásky získali:

Šimon Doležal (+ Jan Kalina)

Lenka Lukáčová (+ Michal Lukáč)

4 x 1 volňásek získali:

Kristýna Zavadilová

Jan Zpěvák

Kristián Tomek

Julie Nováková

Všem výhercům dodatečně gratulujeme a ostatním, co tolik štěstí neměli, doporučujeme, ať si na film zajdou (nejlépe do IMAXu), určitě neprohloupí!

 

 


2. 5. 2012 proběhne v kině IMAX v Praze předpremiéra tohoto spektáklu a osm šťastlivcůůkteří správně odpoví a budou vylosováni, si ji budou moci vychutnat!

Určitě již víte, že prostorové efekty si plně nevychutnáte u každého filmu a v každém kině. Ostatně proto pro Vás máme další příležitost, jak si vychutnat snímek natáčený pro 3D a ve skutečném 3D. Užijte si AVENGERS na plátnech o rozměru 500 metrů čtvereční v pražském IMAXu. Stačí, když zodpovíte jednoduchou otázku a budete mít trochu štěstí při losování. Na OSM z vás čekají volné vstupy do IMAXu v prostorách Cinema City Flora (Palác Flóra, Vinohradská 151, 130 00 Praha 3) na středeční předpremiéru filmu Avengers.

Hrajeme o 2x 2 volňásky plus 4x 1 volňásek. Uveďte tedy kromě správné odpovědi na soutěžní otázku níže i případný doprovod (pokud vyhrajete dvojici lístků).

Soutěžní zadání:

Jaký znak má na štítě Kapitán America?

Svoje odpovědi zasílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do 12:00 2. května 2012, do předmětu uveďte "Avengers v IMAXU", nezapomeňte na svoje jméno a adresu a pak už stačí jen počkat na vyhodnocení soutěže, které proběhne ještě během  odpoledne. Osm vylosovaných šťastlivců pak může přijít rovnou do kina na předpremiéru, která začíná v 18:30 ve středu 2. 5. 2012 a nahlásit své jméno jako povolení ke vstupu do světa mýtů a legend...

VÝHERCŮM BUDE JEJICH VYLOSOVÁNÍ OZNÁMENO E-MAILEM!!! BUĎTE TEDY PŘIPRAVENI SI HO ZKONTROLOVAT!

Sponzorem soutěže je PRagency.

Komentáře

"Osm vylosovaní šťastlivci pak může přijít rovnou do kina na předpremiéru, která začíná v 18:30 v úterý 2. 4. 2012 a nahlásit své jméno jako povolení ke vstupu do světa mýtů a legend..." Předpokládám, že tady je něco špatně, a není to jen začátek věty :). Úterým 2. 4. se asi myslí středa 2. 5., ne? Mimochodem, jak dlouho dopředu se výherci dozví o lístcích? Pokud "vyhodnocení proběhne ještě během zítřejšího večera" a předpremiéra je zítra v 18.30, bude to docela těsně.

Asi zapracoval první máj... děkujeme za upozornění, správně je samozřejmě středa 2.5. ( a to nás to vždycky čte několik a několikrát:-)))

Ano, je to velmi těsné, ale jinak to nejde. Je to blesková jednodenní soutěž po dohodě s distributorem a na tuto jsme předem dávali i avízo.

Konec soutěže je ve středu ve 12:00 hod. a poté budou výherci vyrozuměni e-mailem, jak je uvedeno v textu, čili včas se to dozví.

OPRAVENO, děkujeme :-))

Ostrou mysl i tužku všem, přeje M

Přidat komentář