PR+LITERATURA: Paoliniho Eragon právě vyšel exkluzivně pouze v digitální podobě

Článek od: Anonym - 10.05.2012

Audiokniha Eragon od Christophera Paoliniho právě vychází exkluzivně pouze v digitální podobě (TZ - 4. května 2012)

U příležitosti návštěvy Christophera Paoliniho v České republice vydává nakladatelství Fragment audioknihu Eragon. Čtená verze prvního dílu bestsellerové ságy Odkaz Dračích jezdců vychází exkluzivně pouze v digitální podobě a výhradním prodejcem audioknihy je Audiotéka.cz.

Čtyřdílný Odkaz Dračích jezdců je po Harrym Potterovi asi nejpopulárnější současnou fantasy sérií s oddanou fanouškovskou základnou napříč všemi věkovými skupinami. Vypráví příběh chlapce Eragona a jeho dračice Safiry, kteří společně bojují o osud království ovládaného krutým králem Galbatorixem. Autor začal psát první knihu původně plánované trilogie ve svých pouhých 15 letech, a přesto jde o dílo pozoruhodně vyzrálé a propracované.   

Netrpělivě očekávaný čtvrtý díl Inheritance, který je vyvrcholením fantasy série ze světa Dračích jezdců, vydalo nakladatelství Fragment před několika týdny a Christopher Paolini jej právě v těchto dnech přijel osobně představit českým čtenářům. V rámci setkání s novináři autor mimo jiné uvedl, že se s největší pravděpodobností v budoucnosti do světa Alagaësie vrátí, ale s odlišným příběhem. V současnosti má rozpracovánu celou řadu námětů různých žánrů a jeho příští román bude pravděpodobně science fiction.

Nekrácenou audio verzi Eragona načetl svým charakteristickým hlasem herec Martin Stránský. Ten v poslední době dokázal zaujmout mimo jiné jako interpret audioknih Steve Jobs a Muži, kteří nenávidí ženy.

Zákazníci Audiotéky mohou audioknihu o délce 18 hodin stahovat přímo z webu www.audioteka.cz jako soubory ve formátu mp3 nebo pomocí aplikací pro chytré mobilní telefony za cenu 299 Kč.

Ukázky ve formátu mp3:

O Audiotéka.cz

Audiotéka.cz nabízí audioknihy ke stažení do chytrých mobilních telefonů a počítačů. Je jedinou specializovanou službou svého druhu v České republice a ve své nabídce má více než 900 titulů mluveného slova všech významných českých vydavatelů. V rámci Audiotéky si uživatel buduje vlastní sbírku audioknih, ke které může přistupovat z mobilního telefonu, tabletu či počítače. Zakoupené audioknihy je možné opakovaně stahovat a uživatel tak nemusí myslet na zálohování. Mobilní aplikace i stažení do počítače lze bezplatně vyzkoušet díky ukázkám a nabídce kapitoly zdarma u většiny audioknih.

Audiotéka.cz nabízí:

  • 900 audioknih ke stažení, v celkové délce více než 2200 hodin mluveného slova.
  • Možnost bez rizika vyzkoušet službu i konkrétní audioknihu díky ukázkám a kapitolám zdarma.
  • Online platební metody a SMS platby, poslech okamžitě po nákupu, žádné čekání.
  • Aplikace pro mobilní telefony zdarma.
  • Moje Polička – koupené audioknihy dostupné vždy a odkudkoliv na serverech, uživatel si buduje vlastní virtuální knihovnu, má možnost opakovaného stažení.

http://www.audioteka.cz

Přidat komentář