PR+WEB: Nový e-zin MFantasy klepe na dveře

Článek od: Anonym - 14.11.2012

Dušičky i Haloween jsou za námi. To ovšem neznamená, že se nějaká potvůrka neschovává u vás pod postelí či ve skříni. A nyní na vás také čekají v listopadovém čísle e-Magazínu MFantasy. Budete si moc přečíst o historickém vývoji vlkodlaků. O filmech, které spíše nahánějí hrůzu svým zpracováním než atmosférou, v článku o Upíro-vlkodlačích béčkách. Najdete recenzi na Cabin in the Woods (Chata v horách) a indické perly hororového plátna, které určitě překvapí. Rozebereme si celou sérii Resident Evil a podíváme se pod pokličku legendě Slender Man.

rozhovorů vás pak může zaujmout ten s Tomášem Němcem a jeho nástupkyní Alžbětou Lexovou, která usedla na šéfredaktorské křeslo Pevnosti. Nesmíme zapomenout ani na legendární komiks Vrána a jeho tvůrce, kterého jsme také vyzpovídali.
A to nejlepší na závěr, v povídkové části na vás čeká 1. kapitola Kena Wooda III. z pera velice známého spisovatele Jiřího Walkera Procházky. Věřte, že je na co se těšit.  Dále je tu pak povídka Prokletý od Martina Stručovského a nebude chybět ani poezie s temnou a pochmurnou atmosférou.

Temnota je všude kolem nás, a redakce MFantasy jí co nejvíce pochytala a vtěsnala do nabitého listopadového čísla, které bude ke stažení 17. listopadu na stránkách www.mfantasy.cz.

Přidat komentář