UKÁZKA: Dračí řád: Času navzdory

Článek od: Anonym - 03.02.2013

Dračího řád je soubor vítězných povídek a ilustrací fantasy soutěže O Dračí řád. Kniha se bude prodávat v papírové i elektronické podobě. Křest knihy proběhl v sobotu na Pragoffestu 2013.

PR+WEB: Nový e-zin MFantasy klepe na dveře

Článek od: Anonym - 14.11.2012

Nový e-zin MFantasy klepe na dveře. A tentokrát přináší horor! Dušičky i Haloween jsou za námi. To ovšem neznamená, že se nějaká potvůrka neschovává u vás pod postelí či ve skříni. A nyní na vás také čekají v listopadovém čísle e-Magazínu MFantasy.

SOUTĚŽ: Výtvarná soutěž O dračí oko 2011

Článek od: Anonym - 28.12.2011

Tímto se na vědomost dává všem, kdož mají zájem utkat se na poli uměleckém, že MFantasy.cz vyhlašuje klání amatérských ilustrátorů, malířů a kreslířů. Připravte svá pera či štětce. Boj o dračí oko začíná!

PR+WEB: Magazín MFantasy změnil podobu

Článek od: Anonym - 05.01.2011

Dne  3. ledna 2011 došlo ke spuštění nové verze webu on-line magazínu MFantasy. Rozhodování o změně nebylo jednoduché, ovšem sami můžete posoudit, zda se proměna zdařila.

SOUTĚŽ: Ruka osudu

Článek od: Redakce - 26.07.2010

Osud rozehrál svou nebezpečnou partii, do níž jsou nedobrovolně vtaženi mistr alchymista Rufus a jeho mladý, nezkušený, leč schopný učeň Revin. Úvodní díl Ruky Osudu je právě na vaších obrazovkách!

Přihlásit se k odběru RSS - MFantasy