SOUTĚŽ: Vyhodnocení soutěže O román Kvantový zloděj

Článek od: Monika Slíva - 27.11.2012

Ačkoli je mnohými Kvantový zloděj považován za těžší čtení, plno z vás je přesto připraveno se do něj pustit. Celkem 88 odpovědí bylo naprosto správných. Vždyť také odpověď na naši soutěžní otázku byla tentokrát tak jednoduchá! Ano, Hannu Rajaniemi pochází z Finska.

A z losovacího osudí se nám vynořilo jméno:

Jakub Mařík z Novosedlic

Výherci gratulujeme a přejeme šťastný návrat z daleké budoucnosti.

 


Sotva jste vydechli ze soutěžní jízdy o tři podepsané výtisky české exkluzivní novinky, máme pro vás další lahůdku. Nakladatelství Laser-books nám poskytlo do soutěže jeden výtisk knihy od Hannu Rajaniemiho. Kniha nese název Kvantový zloděj a tentokrát soutěžíte o nefalšované sci-fi: Kvantový zloděj je úchvatný román v duchu hard sci-fi, jehož děj se odehrává v daleké budoucnosti naší sluneční soustavy, a zároveň akční krimi příběh plný bizarních posthumanistických postav, jejichž počínání nicméně řídí skrznaskrz lidské pohnutky zrady, pomsty a žárlivosti. Výsledkem je naprosto strhující knižní debut.
 

Troufáte si na pořádnou scifárnu? Potom stačí odpovědět na prostinkou otázku a vylosujeme-li vás, můžete se do toho směle pustit!

A my se ptáme: Odkud pochází autor tohoto opěvovaného románového debutu?

Svoje odpovědi zasílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do půlnoci 25. listopadu 2012. Do předmětu napiště Zloděj a nezapomeňte na svoje jméno a adresu!

Komentáře

... jen nezaručuji, že výhru odešlu hned. Poštovný na Slovensko je od ČP drahý a to ukrutně. (To jsem si ale ušil bič)...

Přidat komentář