UKÁZKA: Lauren Beukesová, Zoo City

Článek od: Anonym - 28.03.2013

Anotace:

Zinzi s sebou musí všude vláčet lenochoda, nepopiratelný symbol jejího zločinného provinění. Žije ze schopnosti nacházet ztracené věci a z vymýšlení podvodných e-mailů. Ale když jednoho dne kdosi bestiálně zavraždí jednu starou paní – její klientku – a policie zabaví šek s výplatou, nezbývá jí nic jiného než vzít práci, kterou doslova nesnáší – případ pohřešované osoby.

Zakázka od samotářského hudebního producenta Odiho Hurona pověří Zinzi pátráním po mladické popové hvězdě a měla by ji vysvobodit z prohnilé chudinské čtvrti jménem Zoo City, kde zločinecká spodina a její zvířecí společníci žijí ve stínu pekelného Protiproudu. Místo toho ji však uvrhne ještě hlouběji do chřtánu velkoměsta zmítaného zločinem a magií, v němž bude muset čelit temným tajemstvím předešlých životů – včetně svého vlastního.

Ukázka (*.pdf 100 kB):

Trailer:

Komentáře

To jsem zvědavá, Martine Šuste (ano, on za to může, že jsem objednala) jestli je to fakt tak dobré. Stejně si myslím, že to bude zase jen průměr, hlavně abych byla schopná dočíst do konce :-))

Přidat komentář