LITERATURA: Fragment - ediční plán podzim 2013

Článek od: Anonym - 17.09.2013

Serafína - příběh draků - Rachel HartmanováNejvětší obrázek výrobku Serafína – Příběh draků

V zemi zvané Gored žijí již po desetiletí lidé a draci v míru. Po tajemné smrti lidského prince je však příměří ohroženo. Podaří se Serafíně, která před světem skrývá své životní tajemství, odhalit skutečného vraha? Budoucnost draků je v sázce a v Goredu již není pro nikoho bezpečno.
vyjde v říjnu


Největší obrázek výrobku Syn pekel – V moci démonůSyn Pekel - v moci démonů - Michaela Burdová

Vydejme se do Velwetie, tajemné země obývané Temnovlky – nesmrtelnými bytostmi, ze kterých jde strach a lidé jsou pro ně pouhou kořistí.

Schyluje se k velké bitvě o moc a vlkodlak Neran a elfka Liadel se ocitají ve velkém nebezpečí. Liadel se chtějí zmocnit nejen démoni, aby získali zpět svou ztracenou sílu, ale také vůdkyně Temnovlků, aby ji využila pro svůj plán. Podaří se Neranovi uchránit milovanou elfku před temnými silami? Co budou muset obětovat pro to, aby mohli být spolu?

Druhý díl dvoudílné série.
vyjde v září


Upíří deníky - Stefanovy deníky: Spojení - L.J. SmithNejvětší obrázek výrobku Upíří deníky – Stefanovy deníky: Spojení

Propadli jste zcela Upířím deníkům? Stefanovy deníky odhalují temné události, které jim předcházely. Příběh dvou znepřátelených bratrů je plný napětí, nečekaných zvratů a touhy.

Londýn již není bezpečný a nad oběma bratry se stahují mračna. Zatímco je Damon vězněn nepřátelským upírem Samuelem, snaží se Stefan uzavřít dohodu s mocnými čaroději. Spojenectví s odvěkými nepřáteli upírů je však velmi křehké. Podaří se jim Damona zachránit a odvrátit jistou zkázu města?

Toto je šestý díl v edici Stefanovy deníky.
již vyšlo


Největší obrázek výrobku Děsivé splynutí – Nepřítel v mé mysliDěsivé splynutí - nepřítel v mé mysli - Jill Hathaway

Středoškolačka Vee má mimořádnou schopnost - během stavů bezvědomí se ocitá v těle jiných lidí. Svoje nadání se učí postupně ovládat. Najednou se ale probudí za volantem auta, které se řítí do neznáma. Zdá se, že se někdo "naboural" do jejího vědomí a snaží se ji ovládnout. Kdo je tento vetřelec? Proč se pokouší Vee sledovat a kontrolovat její mysl?

Toto je druý díl série.
překlad Michaela Škultéty
Vyjde v září


Krvavý měsíc - Nancy GideonNejvětší obrázek výrobku Nancy Gideon – Krvavý měsíc

Policistka Charlotte Caissieová si už začíná zvykat na temná tajemství svého milence Maxe. Jeho nadpřirozený původ i zločinecká kariéra však nejdou dohromady s jejím životem. Dokáže se rozhodnout, co je pro ni důležitější? V New Orleans se mezitím šíří strach z bytostí, které slídí po kořisti. Charlotte chce chránit svého přítele za každou cenu. Co když ale není v nebezpečí Max?
překlad Olga  Staníčková
vyjde v říjnu


Největší obrázek výrobku Upíří deníky – VzkříšeníUpíří deníky - vzkříšení - L.J. Smith

Čtrnáctý díl série Upířích deníků

Nejhrozivější z Prvorozených upírů Klaus byl přivolán z temnoty a začíná šířit zkázu v kampusu školy. Elena se společně s ostatními pouští do nerovného boje. Klaus se jí a Stefanovi chce mstít za to, že se ho pokusili již dříve zničit. Podaří se zlo porazit jednou provždy? Co když se najednou objeví Stefanova první láska Katherine?
překlad Lucie Šurerová
vyjde v říjnu


Vládce Duchů - Světlo, které zabíjí - Derek MeisterNejvětší obrázek výrobku Vládce duchů

Existují.
Ian Boroughs to ví.
Vidí je.
Slyší je.
Cítí je.

Objeví se z ničeho nic.
Čeho se dotknou, shoří.
DUCHOVÉ.

Ian zůstával věrný své misi: Postaví se zabíjejícím světlům, branám, jež spalují vše, čeho se dotknou, a které chtějí zničit náš svět.
Z New Yorku zamíří s Bpmem do Buenos Aires v naději, že zde získá důležité informace. Po setkání s Japonkou Čijo věří, že našli spolubojovnici. Náhle ho přepadají pochybnosti. Má on i jeho přátelé stále ještě stejný cíl?
překlad Olga Hereinová
vyjde v říjnu

Fragment nabízí mnoho titulů a vydává celou řadu sérií knih, většinou určených pro mladší čtenáře. Mnohým z nich vychází další díly. Kompletní podzimní nabídku můžete najít v online katalogu.

Přidat komentář