ČASOPIS: Pevnost 10/2013

Článek od: Marta Novotná - 10.10.2013

Po andělech a démonech přicházejí v říjnové Pevnosti na řadu další nadpřirozené bytosti - upíři. Vycení na vás zoubky v Tématu měsíce - Upíří deníky; Literární hlídce i Hrách. Ale nebojte se, česnek ke čtení Pevnosti potřebovat nebudete, její hradby vás ochrání.

PR+LITERATURA: Další světový bestseller od autorky Upířích deníků

Článek od: Anonym - 25.09.2012

Nakladatelství Fragment přináší všem fanouškům fantasy zcela novou sérii od autorky Upířích deníků L. J. Smith s názvem Říše temnot. Tajemné společenství upírů, čarodějnic, vlkodlaků a temných bytostí, kteří žijí ve světě lidí, aniž by o tom kdokoli věděl. Všichni se musejí řídit přísnými zákony. Kdo je poruší, toho čeká nejtěžší trest – smrt.

PR+LITERATURA: Sny, které odhalí odvrácenou stranu lidského života!

Článek od: Anonym - 17.10.2011

Odhalte tajemný příběh o tom, že mít výjimečnou schopnost nemusí být vždy výhodou. Nová kniha americké autorky Lisy McMann a Nakladatelství Fragment Lovkyně snů – Procitnutí jistě potěší všechny milovníky mystiky a fantasy. V roce 2010 koupilo práva na filmové zpracování studio Paramount, scénář připravuje Christopher Landon a hlavní roli by měla hrát Miley Cyrus.

PR+LITERATURA: Krvavé Upíří deníky pokračují šestým dílem!

Článek od: Anonym - 24.01.2011

Nakladatelství FRAGMENT a L. J. Smithová přinášejí všem fanouškům upíří tématiky další dávku napětí, neutuchající touhy, lásky i nečekaných zvratů v novém pokračování Upířích deníků s názvem „Soumrak“. Na pultech knihkupců se objeví 24. ledna. A již brzy si celou sérii budou moci zájemci zakoupit i jako e-knihu!

RECENZE: L. J. Smithová, Zášť (Upíří deníky 3)

Článek od: Jindra Střelec - 28.02.2010

Elena, na útěku před temnou a tajemnou Mocí, nezvládla půjčené auto a v prudké, nepřirozené bouři sjela do zdivočelé řeky nedaleko Fell´s Church. Před utonutím v chladné vodě jí nedokázalo zachránit Meredithino věštecké nadání ani Stefanova nadlidská pomoc. Stefan se pak vydává hledat svého upířího bratra, aby pomstil Eleninu smrt.

RECENZE: L. J. Smithová, Souboj (Upíří deníky 2)

Článek od: Jindra Střelec - 25.01.2010

Druhá kniha Upířích deníků začíná ve stejnou chvíli, kdy končila kniha první. Elena tak stane tváří v tvář Damonovi, ke kterému jí vážou rozporuplné pocity, i když právě v tomto okamžiku jasně převládá nenávist. Ostatně se jí není co divit, protože správně tuší, že ve zmizení Stefana má prsty právě jeho mnohem mocnější a zkaženější bratr. Hned zpočátku se tak rozbíhá závod o Stefanův „neživot“.

RECENZE: L. J. Smithová, Probuzení (Upíří deníky 1)

Článek od: Jindra Střelec - 19.12.2009

Kniha zkrátka nabízí novodobý pohled na upíry jako na bytosti lišící se sice od obyčejných lidí, ale jako na bytosti, které zároveň nejsou jednoduše zlé a nepovažují všechny lidskou rasu, ze které ostatně sami vzešli, za pouhý potravní doplněk. Ona modernost je ale vcelku paradoxní, protože v době vydání knihy nebyla většina jejích současných čtenářů ještě na světě.

Přihlásit se k odběru RSS - Upíří deníky