SOUTĚŽ: Staň se Hellboyem Sardenu! - vyhlášení

Článek od: Štěpán Jura - 30.09.2013

Naše soutěž dospěla do finiše a Probuzení ďábla si už brzy přečte...

Markéta Včeláková.

Srdečně blahopřejeme!

 

 

Ve většině našich oblíbených příběhů kromě zloduchů často umírají i hrdinové. Nezřídka se stane, že velká skupinka se v průběhu děje zredukuje na několik nejodolnějších jedinců a musí dobírat nové členy, aby měla naději zloducha porazit.

To se právě teď stalo i Sardenu. Přinášíme vám novinky, recenze, reportáže a mnoho dalšího ze světa fantastiky již od konce minulého století. Za tu dobu se v jeho řadách vystřídala celá řada redaktorů. Jedním z nich můžete být právě teď i vy!

Nakladatelství Comics Centrum právě teď vydalo Hellboy 2: Probuzení ďábla. Ukažte, že jste alespoň z části tak drsní jako rudý ďábel a sepište recenzi na nějaké jeho předchozí dobrodružství. Je jedno, jestli to bude komiks či filmové zpracování, jedinou podmínkou je, aby to nebyl právě vydaný druhý díl. Redakce Sardenu pak vybere nejlepší recenzi, již pak zveřejní zde na webu a její autor dostane za odměnu druhý díl Hellboye a možnost stát se součástí redakčního kolektivu. I když nevyhrajete komiks, netřeba zoufat. Komiks dostane jen ten nejlepší, ale možnost stát se naším recenzentem dostane rovnou pět autorů nejpovedenějších recenzí.

Pravidla

Do naší soutěže budou přijaty všechny texty, které dorazí do půlnoci 20.9. 2013 a budou mít rozsah 2 000 znaků -  5 000 znaků.
Recenze zasílejte na emailovou adresu : denik.sarden@gmail.com ve formátech rtf, doc nebo docx

Přejeme hodně štěstí!

Přidat komentář