SOUTĚŽ: Valhala - VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 26.05.2014

Je vidět, že česká fantastika vás prostě bere. Na soutěžní otázku, týkající se Františka Novotného přišlo až nebývale mnoho odpovědí a až na jednu jedinou výjimku byly také všechny správné.

Odpověď zněla: Útok na oceán

A protože výherce tentokrát mohl být jen jeden, nebudeme vás déle napínat a na knížku v poště se může těšit:

Hana PÁŠOVÁ z Ústí nad Labem

Všem soutěžícím děkujeme, a protože právě probíhající soutěž je také o knihu české autorky, doufáme opět ve vaší hojnou účast. Máte trojnásobnou šanci, jak se můžete dočíst zde.

 


 

Univerzum v němž se setkávají letci z první světové války, nacisti, černá magie, severští bohové a hrdinové Stephena Kinga. To a mnohem více je Valhala. Monumentální dílo Františka Novotného, které představuje jeden z pilířů české fantastiky, se před nějakým časem dočkalo souborného vydání v péči nakladatelství Argo a Triton. Před čímž jsme ostatně smekli v naší recenzi. A pokud se sami chcete přesvědčit o tom, že jsme netloukli prázdnou slámu, můžete se o výjimečnosti knihy přesvědčit sami. Stačí k tomu jen jediné - zúčastnit se naší soutěže a doufat, že se štěstí usměje právě na vás.

Takže jeden výtisk Valhaly dostane ten z vás, kdo nám řekne:

Jak se jmenovala povídka, kterou František Novotný přispěl do antologie Imperium Bohemorum?

Svoje odpovědi posílejte na známý email sardensoutez@centrum.cz do půlnoci 11. 5. 2014. Nezapomeňte připojit svoje kontaktní údaje a do předmětu napište Valhala.

Přejeme hodně štěstí.

Komentáře

Vaše odpověď byla smazána - pokud chcete soutěžit, napište na uvedenou e-mailovu adresu!

Děkujeme za pochopení. Redakce