Preview: Nový Sandman a Lobo jsou vám k dispozici

Článek od: Redakce - 07.09.2015

nakladatelství Crew se po čase opět vrací do světa kultovního Sandman scenáristy Neila Gaimana, tentokrát v samostatném příběhu zasazeném do prostředí středověkého Japonska:
 
Sandman: Lovci snů
Ve starém Japonsku byl svět jiný. Tenkrát po světě kráčely bytosti z mýtů a legend, plavaly v mořích, létaly vzduchem. Některé byly laskavé a jiné kruté. Některé byly divoké a některé se daly za nemalou cenu zkrotit.
A tak se prohnaná liška vsadila, že vystrnadí prostého mnicha z jeho domova – a v té sázce prohrála své srdce. A tak pán démonů tohoto světa upřel svůj zrak k onomu mnichovi, protože bažil po vnitřní síle toho zbožného muže. A tak se stalo, že Král všeho snění zasáhl ve prospěch lásky, jaká se nikdy neměla zrodit...

Překlad Viktor Janiš, kniha obsahuje 144 barevných stran, ukázky:

 

Vaší pozornosti bychom rádi doporučili rovněž následující titul:

Lobo: Sedm zbytečných a další příběhy
Lobo už v druhé knize souborných vydání! Uvnitř najdete jak slavnou a už dávno vyprodanou sérii Sedm zbytečných, tak hned několik dalších příběhů. Všichni víme, že je Lobo lovec lidí, maniak a všeobecně nepříjemný člověk. Takže není divu, že se z něj stal postrach poštovních doručovatelů. A rocková hvězda. A kazatel!

Překlad Pavel Dort, kniha obsahuje 176 barevných stran, ukázky:

Přidat komentář