SOUTĚŽ s Deadpoolem: VYHODNOCENÍ!

Článek od: Redakce - 19.02.2016

Nebyla by to správně poťouchlá soutěž s ještě poťouchlejším a nevypočitatelným ústředním protagonistou, kdyby neskrývala nějaké překvapení!

Tedy ze všeho nejdříve správně odpovědi na soutěžní otázky:

1. Postavu Deadpoola, který byl původně v civilním životě  Wadem Wilsonem hraje herec Ryan Reynolds. Jakákoli kombinace uvedeného byla považována za správnou odpověď.

2. Zde se vaše odpovědi poněkud neshodly, nicméně pro nás je správná jen jedna. Ač je to k nevíře a bylo to ve filmu snadno přehlédnutelné, mohli jste se to dočíst v jednom z článků nedávnou uveřejněných zde na Sardenu. Deadpool se poprvé v hraném filmu, ještě pod svým civilním jménem, objevil  v hraném filmu v X-Men Origins: Wolverine. Zašili mu ústa a usekli mu hlavu. Pak muselo dojít ke komiksové filmové reinkarnaci, ale co už, to filmového fanouška nemusí trápit.

Tak a kdo vyhrál? Ze všeho nejdůležitější je informace, kterou jste neměli na začátku k dispozici. Ona totiž pro samotné soutěžení vlastně nebyla důležitá. Ty sluchátka máme pro vás TROJE!!! Takže z výhry se budou těšit a poslouchat zkrz ni hned tři šťastlivci. A plus jeden se začte do komiksu!

Takže SLUCHÁTKA vyhrávají:

Hana PÁŠOVÁ z Ústí nad Labem

K. KLEIN z Poličky

Hana VEJVODOVÁ z Pelhřimova

 

A KOMIKS si ve schránce vyzvedne:

Zdeněk DUB z Milavče

Všem výherců gratulujeme, nechť si užijí čtení i poslouchání. A ostatní pošleme aspoň do kina, aby si tam Deadpoolovo řádění užili na velkém plátně.


A je to tady! Přesně jak jsme slíbili!

Pokud se vám z jakéhokoli důvodu nelíbila sluchátka, ale máte rádi Deadpoola, možná vás uchvátí naše DRUHÁ výhra a tou je komiks od nakladatelství Crew. No jak jinak! Co by to bylo za deadpoolovskou soutěž, kdyby nám v ní chyběl. Obzvlášť když se jedná o první pořádné oficiální uvedení největšího z komiksových mluvků do češtiny.

Takže neváhejte a chcete-li získat komis Deadpool: Drákulova výzva stačí, když nám napíšete:

  • V jakém hraném filmu se Deadpool objevil poprvé?

Na tuhle odpověď jsme obzvlášť zvědaví, protože buď musíte být znalci Marvel (filmového) univerza nebo pozorně číst naše články. Ať tak či tak, v obou případech shledáte naši otázku zcela jednoduchou.

Odpovědi na DRUHOU otázku posílejte taktéž do sobotní půlnoci 13. února 2016 na známou adresu sardensoutez@centrum.cz, do předmětu napište Deadpool a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu.

A my se zase těšíme na vaše správné odpovědi.


O Deadpoolovi se teď opravdu hodně mluví. Aby ne, když si tu propagaci hlídá sám! Nejužvaněnější komiksový hrdina(?) všech dob rozšíří řady těch, jež byli zaznamenáni i na filmovém plátně.

No, abychom to zbytečně neprotahovali a nenosili tak sněhové koule na Aljašku... my u toho bláznění rozhodně nemůžeme chybět! Než přijde 11. února film do kin, můžete si díky společnosti CinemArt, která je filmovým distributorem tohoto snímku v České republice, zasoutěžit. Máme pro vás krásná sluchátka, která dozajista potěší obě ouška i očka výherce.

Stačí když nám napíšete:

  • Kdo hraje Deadpoola... nebo lépe, koho hraje Deadpool v očekávaném filmu?

(pokud jste v Pevnosti četli článek o Deadpoolovi, tak chápete. Ego našeho filmového hrdiny je prostě větší než jeho tělesná schránka:-))

A jestli se vám nepozdávají sluchátka, tak si počkejte do příští neděle na druhou deadpoolovskou otázku a další možnost výhry. Pro velký úspěch opakujeme zvdojený koncept soutěžení.

Svoje odpovědi posílejte do sobotní půlnoci 13. února 2016 na známou adresu sardensoutez@centrum.cz, do předmětu napište Sluchátka a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu.

A těšte se na druhou otázku o další cenu.