SOUTĚŽ: s Epochou o Areston a Kybersex:VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 06.06.2016

Další dvojkžnižní soutěž máme za sebou a zde je vyhodnocení.

Odpověď PRVNÍ: Areston je jubilejním 100. svazkem edice Pevnost.

Výherce: Věra STEJSKALOVÁ z Lednice

 

Odpověď DRUHÁ: Společně psaná kniha se jmenuje Šest nevinných.

Výherce: Vladimír OLŠÁK z Ostravy

Oběma výhercům gratulujeme a přejeme skvělé čtení!

 

Narozeninová soutěž skončila, přesto dál nadělujeme. Tento týden máme pro vás díky nakladatelství Epocha dvojité soutěžení.

Jak by to vypadalo, kdybychom měli hvězdný pohyblivý arestoní kabátek a nesoutěžili o knihu? Ani knihu ani jejího autora Josefa Pecinovského není třeba nikterak zvlášť přestavovat. Nejnovější román klasika české sci-fi je strhujícím dobrodružstvím z nelidského vesmírného vězení, kde přežijí jen ti nejsilnější a nejodhodlanější! Shodou okolností je tento příběh také jubilejním svazkem Edice Pevnost. A my se ptáme:

  • Kolikátým svazkem Edice Pevnost je Areston?

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 12.6. 2016, do předmětu napište Areston a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu.

 

A ten avizovaný bonus a zatím tajná druhá kniha? Už není tajná!

Je také česká a nedávno jsme jí na Sardenu recenzovali. Jmenuje se Kybersex a jedná se o povídkovou sbírku Přemysla Krejčíka. A protože jsme na sardenu publikovali i rozhovor s tímto autorem, ptáme se:

  • Jak se jmenuje veřejně psaný román (za výlohou), na kterém se jako jeden z autorů v roce 2015 podílel?

Svoje odpovědi na DRUHOU soutěžní otázku posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz také do nedělní půlnoci 12.6. 2016, do předmětu napište Kybersex a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu.

Těšíme se na vaše odpovědi.

 

Přidat komentář