Letem (fantastickým) světem 31

Článek od: Matyáš Pařátek - 02.10.2016

Nová kniha od Tolkiena. Chuck Palahniuk v České republice. A to zdaleka není všechno. Nové Letem (fantastickým) světem je tu. 

Už brzo udeří Kladivák

Ne, známý knižní seriál Jiřího Pavlovského se nepřejmenoval. To jen na Slovensku už brzo vyjde román Kladivák Janka Iši. Podle všeho by se mělo jednat o knihu v té nejlepší tradici akčních vypalovaček. Pokud vám není cizí Sin City a chybí vám romány Jiřího Kulhánka, pak by vám Temnota z Pressburgu neměla uniknout. Připravuje Artis Omnis.

 

Ilustrace k povídce Kladivák, kterou nakreslil Martin Luciak

Skalpujte popáté

Série Skalpy je v současné době to nejlepší na českém komiksovém trhu. A už se chystá pátý díl. Co Zlého koně čeká tentokrát?

Indiana Jones se vrací

Vlastně ne tak docela. Tohle minutové video natočil Patrick Schoenmaker. Nevím, jak vy, ale já bych si slavného archeologa v téhle podobě dal. 

Chuck Palahniuk v České republice

Už desátého října bude mít v Praze autogramiádu Chuck Palahniuk. Pokud toužíte mít podepsaný Klub rváčů, víte kam se vydat.

Nový Tolkien přichází

Bohužel nedošlo k zázraku a Christopher Tolkien neobjevil na půdě mistrův zapomenutý rukopis (ačkoliv nedávno vyšel Artušův pád). To se jen připravuje k vydání román Tolkienova vnuka Simona nazvaný Rozkazy z Berlína. A je to thriller o pokusu o atentát na Winstona Churchilla. 

Začíná Westworld

Právě dneska začíná nový seriál HBO. V seriálu Westworld najdete takové herecké persóny jako je Anthony Hopkins nebo Ed Harris. Za samotným seriálem pak stojí J. J. Abrams (to je ten pán, co mu teď ruší prakticky všechny seriály) a Jonathan Nolan (bratr Christophera). Pokud všechno půjde dobře, čeká nás nářez. Anebo pěkný sešup dolů. 

Trailery

Doctor Strange

Konec roku se blíží a na stůl se budou vykládat poslední filmové trumfy. Už na konci října dorazí Doctor Strange, jehož ukázky jsou naprosto vymazlené. Tu poslední nevyjímaje. 

Fantastická zvířata a kde je najít 

To Fantastická zvířata jsou na tom o něco hůř. Mám pocit, že čím víc trailerů, tím víc to ztrácí dech. Ale pořád je lepší být nadšený z výsledného filmu než z ukázek. 

Přidat komentář