Letem (fantastickým) světem 32

Článek od: Matyáš Pařátek - 16.10.2016

Trailerovaná

Fantastická zvířata a kde je najít

Propagační kampaň kolem návratu do světa kouzelníků jede na plné obrátky. Wallpapery a videa padají na stůl jak hrací karty.  A ještě stále to není ono. Teď dorazila takhle nová ukázka, která vyvolává nostalgii snad ještě víc než její kolegyně. Otázka zní, čeká nás příští měsíc malér anebo skvělá podívaná? Samozřejmě doufáme v to druhé.

Rogue One: Star Wars Story

První trailery slibovaly temnou válečnou podívanou. Ten nejnovější je až moc uhlazený a dává tušit, že místo Tuctu špinavců nás čeká další podívaná pro celou rodinu. Ale jedno je jisté. Bude tam Darth Vader, a pokud to dopadne dobře, dostaneme letos zase další krásný dárek k Vánocům. Ukázku ovšem doporučujeme pouštět na vlastní nebezpečí, protože vám toho prozradí asi víc, než by vám bylo milé. 

Doctor Strange

Trailery čím dál tím víc naznačují, že Doctor Strange bude obrovská pecka. Víc netřeba vědět. 

 

Letem světem

Fantastická zvířata měla být původně trilogií. Tenhle týden proletěla internetem zpráva, že místo tří dílů jich dostaneme pět. Tady si někdo moc věří.  Proti Predátorovi (nový film chystá na rok 2018 Shane Black) se postaví místo Benicia del Tora Boyd Holbrook, který bude také záporákem v novém Wolverinově filmu – Logan.  – Marvel s Netflixem jedou a jejich seriály jsou mezi diváky možná ještě oblíbenější než filmové marvelovky. A na příští rok se chystá Defenders (obdoba Avengers), kde bude záporákem samotná Sigourney Weaver. Blade Runner vstoupí do kin pod názvem Blade Runner 2049.

Logan

Hugh Jackman kutí s Jamesem Mangoldem film Logan, což bude Jackmanova rozlučka s postavou Wolverina. A všichni doufáme, že to tentokrát vyjde, protože první dvě sólovky nestály za zlámanou grešli. Podle prvních fotek nás čeká vážně drsná podívaná.

 

 

Přidat komentář