Letem (fantastickým) světem 34

Článek od: Matyáš Pařátek - 06.11.2016

Přichází Žena se lvem

Žena se lvem je první z velkolepých antologií, které připravují editorky Františka Vrbenská a Zuzana Hloušková. Uvnitř antologie naleznete taková jména jako Vilma Kadlečková, Karolina Francová a mnohé další dámy. O existenci Ženy se lvem pak rozhodnete především vy, čtenáři tím, že ji podpoříte na Startovači, kde se ostatně také dozvíte všechno podstatné.

Velká role pro Johnnyho Deppa

Johny Depp je herec, jehož staré filmy zbožňuju. Ale co se těch novějších týče, jedná se o blábol vedle blábolu. Ale možná, že se teď karta otočí. Johnny Depp totiž míří do světa Harryho Pottera. Mihne se už v /rychle se blížících/ Fantastických zvířatech a velký prostor by měl mít podle všeho v pokračování.

Na čem pracuje Peter Jackson

Jackson natočil Pána prstenů… a Hobita, který spoustu fanoušků rozděluje na dva tábory. Buď jak buď, Jackson s filmařinou nesekl. O pokračování Tin Tina, o které se měl po Spielbergovi postarat, zatím nic nevíme. Každopádně Jackson teď pracuje na filmové adaptaci série Smrtelné stroje (napsal Phillip Reave), ke které tvoří scénář společně se svými spolupracovnicemi Fran Walsh a Philippou Boyens. Ovšem na režijní sesli prý Jacksona neuvidíme, na tu se posadí Christian Rivers, který je expertem na triky. Tak snad to nedopadne jako svého času Eragon.

Kráska a zvíře

Minulý rok nás Disney uchvátil Popelkou, letos se mu to povedlo Knihou džunglí. A příští rok to bude chtít zkusit s Kráskou a zvířetem. Fotky zatím nasvědčují tomu, že by měl opět bodovat. No řekli byste, že Hermiona bude jednou taková princezna? A už by to chtělo nějaký pořádný trailer. 

Trailery

Wonder Woman

Lákačka na filmovou sezónu 2017 pokračuje. A tentokrát se hlásí o slovo Wonder Woman. Komiksová z fantasy z první světové války zatím vypadá víc než slibně. A pokud bude takový celý film, tak už se teď těším. 

Řada nešťastných příhod

Pokud mi v kinech, potažmo televizi něco chybí, pak je to oddechová fantasy lehce šmrcnutá hororem pro mladší diváky. A Řada nešťastných příhod by mohla být přesně něčím takovým. Sice jsme před pár lety dostali film s Jimem Carreym, ale proč si po dvanácti letech nedopřát druhou šanci. Zvlášť když je u toho Netflix, který v poslední době vypouští do světa jednu pecku za druhou. 

Přidat komentář