Vánoce s Harrym Potterem: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 13.12.2016

Záměrně jsme vyhlásili letošní vánoční soutěž tak, aby bylo možné knihy výhercům poslat ještě před Vánocemi a oni si je mohli užít opravdu jako od Ježíška.

Tradá, jdeme tedy hned po skončení soutěže a bez zbytečných okolků na vyhlášení vítězů. A protože jsou ty Vánoce, máme pro soutěžící drobné překvapení. Vylosujeme oněch avizovaných PĚT výherců. u nichž tři dostanou po jednom výtisku HP a prokleté dítě a dva "zbývající" oba úvodní díly ilustrované série HP - Kámen mudrců i Tajemnou komnatu!

A jdeme na správné odpovědi. Pro potteromany byly určitě jednodušší než vyslovit "nejkulaťoulinkatější".

Jak se jmenují rodiče Harryho Pottera?
Lily a James Potterovi

Kdo nebo co je Dobby?
Domácí skřítek, průserář, snílek a mimo jiné velký Harryho přítel.

(Tady jsme si vypůjčili odpověď jednoho ze soutěžících:-))

Ve kterém díle dostal Harry pod stromeček neviditelný plášť?
V prvním dílu Kámen mudrců, příhodně o Vánocích.

A kdo se bude radovat z výhry:

HP A PROKLETÉ DÍTĚ

Kateřina MIKLÍNOVÁ z Brna

Alena PELCOVÁ z Vítkova

Václav DOBAL z PRAHY
 

Dvě ilustrované knihy HP A KÁMEN MUDRCŮ, HP A TAJEMNÁ KOMNATA

Radka MARKOVÁ z Jindřichova Hradce

Matěj VÍTEK z Jihlavy

 

Všem vylosovaným výhercům gratulujeme a přejeme jim příjemné vánoční čtení. A nejen jim, ale i všem ostatním přejeme krásné a klidné svátky a spoustu knih pod stromečkem. A na koho se zatím neusmálo sardenské soutěžní štěstí, nechť vytrvá! Soutěžíme pořád pryč a hned nastupuje nová soutěž o knihu. A mezi svátky máme pro psavce jedno soutěžní překvapení a doufáme, že se vám bude líbit stejně jako nám:-)

 

 

 

Nové vydání Tajemné komnaty s úžasnými ilustracemi od Jima Kaye, Prokleté dítě a první díl série s Mlokem Scammanderem. Letošní rok prostě patří Harrymu a především kouzelnickému světu J. K. Rowlingové. A stejně tak i naše velká vánoční soutěž, kterou pořádáme s nakladatelstvím Albatros. V osudí je Prokleté dítě, Kámen mudrců a Tajemná komnata. Celkem odměníme pět z vás, kteří nám odpovědí na následující otázky

Jak se jmenují rodiče Harryho Pottera?

Kdo nebo co je Dobby?

Ve kterém díle dostal Harry pod stromeček neviditelný plášť? 

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 11.12.2016, do předmětu napište Vánoce s Harrym Potterem a nezapomeňte na svoje jméno a korespondenční adresu. Těšíme se na vaše odpovědi.