ČTEME SI

Článek od: Jana K. - 14.11.2022

Většinu roku nečtu podle toho, co se odehrává za okny či jaké je právě počasí, prostě popadnu titul, na který mám zrovna chuť. Ovšem podzim je výjimkou.

Projekty (s dětmi): Booknook, diorama do knihovny

Článek od: Petr Simcik - 16.07.2021

Booknooky jsem poprvé našel na Pinterestu. Bylo to někdy před pěti lety a pak jsem na ně na dlouhou dobu zapomněl. Moje pokusy s krajinkami pro papírové modely mě ale dovedly na Youtube kanál NerdForge a ten jednoho dne publikoval právě tvorbu booknooku Příčné ulice a já si řekl, že tohle musím mít taky.

Magický svět Harryho Pottera znovu ožívá

Článek od: Redakce - 02.06.2017

26. června uplyne dvacet let od vydání první knihy o Harrym Potterovi v Anglii. Nakladatelství Albatros připravilo jako narozeninový dort svým čtenářům nové vydání všech sedmi knih o čarodějnickém učni. Čtenáři se mohou těšit na nádherné obálky s ilustracemi Jonnyho Duddla a větší formát. První díl Harry Potter a Kámen mudrců vyjde 5. června.

VYDÁNÍ HARRYHO POTTERA SLAVÍ LETOS 20. NAROZENINY! ALBATROS BUDE NADĚLOVAT KAŽDÝ MĚSÍC.

Článek od: Redakce - 14.03.2017

26. června uplyne dvacet let od vydání první knihy o Harrym Potterovi v Anglii. Příběh o čarodějnickém učni je dodnes obrovským fenoménem a jednou z nejúspěšnějších literárních sérií všech dob. Nakladatelství Albatros, které v Česku knihy J. K. Rowlingové vydává, chystá k tomuto výročí pro fanoušky pořádnou porci titulů.  

Sloupek: Slavnostně přísahám, že si nepřečtu nového Harryho Pottera

Článek od: Petra Elen Mand... - 05.11.2016

Je to skoro měsíc, co u nás vyšel český překlad dalšího pokračování známé série, Harry Potter a prokleté dítě. Hm… Další pokračování je možná trochu silného slovo, jedná se o divadelní hru, kde se o autorství dělí scénárista Jack Thorne, režisér John Tiffany a samozřejmě i stará známá J. K. Rowlingová. Ti všichni nám chtějí umožnit náhled do kouzelného světa našeho dětství, když už je „po všem“. Nejen toto je však důvod, proč si knihu odmítám přečíst…

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Harry Potter