Nejočekávanější filmy roku 2017

Článek od: Matyáš Pařátek - 11.01.2017

I v letošním roce se budou filmaři rvát o naši přízeň, srdíčka a hlavně peněženky. Vybrali jsme x filmů, na které se těšíme nejvíc.

Star Wars E. 8

J. J. Abrams před dvěma lety načal novou kapitolu z univerza George Lucase. Sice to nebylo tak úplně super, jak jsme čekali, ale naše srdíčka plesala. Po loňském odskoku do minulosti nás tak letos čeká další dobrodružství mladé Ray. O to se tentokrát postaral Rian Johnson (nářezové Zmizení). A samozřejmě čekáme velké věci. O výuce pod vedením mistra Skywalkera nemluvě. Dojde k odhalení dalšího zásadního tajemství? Dozvíme se už za jedenáct měsíců.

Kingsman: Zlatý kruh

Jednička byla parádní pocta starým bondovkám, která šlapala na jedničku. Prostě čarokrásná zábava. A tak jsme rádi, že Matthew Vaugh letos naservíruje dvojku, která se bude tentokrát odehrávat v USA.

Blade Runner  2049

Další vymodlený návrat ke starému hrdinovi. A doslova. Deckard v podání Forda zestárnul a zmizel. A úkol najít ho, připadl Ryanu Goslingovi. A jelikož se Ridley Scott raději rozhodl jít napravit vetřelčí pověst, vystřídal ho na štokrleti Denis Villeneuve (Příchozí).

 

Temná věž

Dlouho očekávaná i prokletá. Tak by se dala označit Temná věž. Její adaptace se do kin nebo do televize chystá už mraky let. A možná ještě víc. Motali se kolem ní třeba i J. J. Abrams. Úkol přetavit Kingovu ságu do filmu nakonec padl na bedra Nikolaje Arcela (Královská aféra). Jako pistolník Roland se pak představí Idris Elba, proti kterému se postaví Matthew McConaughey).

Strážci galaxie II

Uchvátili nás poprvé. A věřím, že se jim to podaří i podruhé. Tahle šílená parta se vrací zpátky do kin. Potřebujeme vědět víc? Možná jen to, že u toho tentokrát budou i Kurt Russell a Silvestr Stallone. 

Logan

Loganova třetí sólová jízda. A podle všeho by měla být opravdu poslední. Wolverine totiž vyhrožuje odchodem do důchodu. Tak snad to bude odchod do důchodu, jak se patří. Trailery i fotky slibují pořádně drsnou a temnou jízdu. Tak snad to tentokrát vyjde. Fakt bychom si to přáli.

 

Kráska a zvíře

Disney nám teď každý rok servíruje hranou podobu některé ze svých klasik. Tentokrát přišel čas na Krásku a zvíře. A pokud bude dobrá jako Popelka, těšíme se už teď. V hlavní roli uvidíme Emmu Watson, která od dob Hermiony zkrásněla.

 

Spider-Man: Homecoming

Spider-Man začíná. Potřetí. Tentokrát ve své nejmladší verzi, kde si dost možná nejslavnějšího marvelovského superhrdinu zahraje Tom Holland. Ten už si stačil získat dostatek fanynek v Občanské válce. A taky Tonyho Starka, který mu bude v jeho sólovce krýt záda proti bývalému Batmanovi Michaelu Keatonovi. 

Král Artuš: Legenda o meči

A další film o Artušovi. Tentokrát z pohledu Guy Ritchie. A měla by to být fajn fantasy, kterých v posledních letech nemáme zrovna dostatek. Akorát by to už chtělo toho třetího Sherlocka…

Alien: Covenant

Riddley Scott Promethem spoustu lidí naštval. Pak naštěstí vypustil do světa Marťana a mohl jít natočit prakticky cokoliv. Ale rozhodl se vrátit zpátky do vetřelčího univerza. Podle traileru to zatím vypadá na další vesmírnou vybíjenou plnou krve. Tak snad to tentokrát dopadne dobře. 

Přidat komentář