SOUTĚŽ: o audioknihu Playground: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 28.02.2017

V odpověď na naši soutěžní otázku si vypůjčíme průvodní slovo k audio knize, stejně jako někteří naši soutěžící : "Náladu nahrávky dokresluje původní hudební doprovod, který ctí dvě roviny vyprávění, když odlišně pojatou strukturou a nástrojovým obsazením atmosférických předělů uvozuje či uzavírá jednotlivé kapitoly. Reálný svět doprovází syrový, elektronický, věcný sound s výraznou rytmickou složkou; kapitoly a dění v přízračném přístavním městě doplňují zdánlivě melancholické vyhrávky na tradiční čínský strunný nástroj zvaný pipa, jež však rezonuje znepokojivou nerytmickou linkou…"

Ale stačilo i pouhé ano.

A na koho se štěstí usmálo?

Vítězkou se stala: Tereza OUTĚŘICKÁ ze Zlína.

Gratulujeme!


Vydavatelství OneHotBook nám do soutěže na tento týden věnovalo jeden exemplář čerstvě vydané audioknihy Playground. Milovníci Keplerových knih jistě vědí, o jaké knize mluvíme a ti ostatní... se třeba nechají inspirovat. Pokud se o knize chcete dozvědět víc, můžete například tady. Máte-li zájem o soutěžní výlisek, stačí když nám napíšete odpověď na otázku:

  • Má audiokniha Playground nějaký hudební doprovod?

Svoje odpovědi posílejte na známou adresu sardensoutez@centrum.cz do nedělní půlnoci 5.3.2017, do předmětu napiště Playground a nezapomeňte na svojí korespondenční adresu.

Těšíme se na vaše odpovědi!