Nový titul z nakladatelství Epocha: Peter F. Hamilton, Okno do času

Článek od: Redakce - 07.12.2017

Fantastická cesta časem a lidskou myslí

OKNO DO ČASU, skvělá novela autora sci-fi bestsellerů Petera F. Hamiltona, zve čtenáře na neuvěřitelnou jízdu časem prostřednictvím vzpomínek na minulosti i budoucnost. Napínavý i humorný příběh mistrně využívá faktu, že vesmír není jen podivnější, než si myslíme, je dokonce podivnější, než si představit dokážeme!

Britský spisovatel se po dlouhých desíti letech vrací na český trh, a to s jednohubkou, která okouzlí vědeckou nápaditostí i jazykovou stylizací. Ovšem žádná moderní space opera se nekoná, tahle vypointovaná novelka je spíše civilního charakteru. Na síle jí to však nijak neubírá, což jen zaručuje, že se k jejímu čtení budete rádi zas a znovu vracet. – Wojta Běhounek, časopis Pevnost 12/2017

Ukázky z knihy naleznete na:
https://issuu.com/epocha/docs/okno_demo3
https://issuu.com/epocha/docs/okno_demo
https://issuu.com/epocha/docs/okno_demo2-2

Knihu si můžete zakoupit i v e-podobě například zde.

 

Info o knize

Okno do času / Autor: Peter F. Hamilton / Překladatel:  Michael Talián / Obálka: Kristýna Hasíková / Formát: váz. s přeb., 135x190 mm / Počet stran: 112 / Cena: 199 Kč (na http://www.epocha.cz/detailknihy.php?id=870 za 149 Kč; e-book 109 Kč; zakoupíte například na https://www.palmknihy.cz/svetova-literatura/okno-do-casu-176811) / Nakladatelé: Nakladatelství Epocha (www.epocha.cz), Planeta9 (https://www.planeta9.cz) / ISBN: 978-80-7557-077-2 (Nakladatelství Epocha), 978-80-906985-0-5 (Planeta9)

Anotace

Jules je zvláštní chlapec. Byl jím, ještě než se začaly dít všechny ty divné věci. Má dokonalou paměť, ze které žádná vzpomínka nevymizí. Nikdy – až do chvíle, kdy v jeho životě náhled zavládne chaos, smrt se zjeví příliš blízko a v jeho paměti se objeví chyba v podobě vzpomínek někoho cizího. Jules s odvahou, důvtipem a svérázným smyslem pro humor vyvíjí teorii pro vysvětlení tohoto nepochopitelného úkazu. Při pátrání po identitě svého záhadného dvojníka se zaplétá do cizích nadějí a snů a také do smyček smrtícího plánu šílence.

 

V roce 2018 se můžete těšit na další knihu Petera F. Hamiltona, velkolepou kosmickou ságu Pandořina hvězda.

 

O Nakladatelství Epocha

Nakladatelství Epocha se zaměřuje především na literaturu faktu a historii, velký prostor je však věnován i beletrii a titulům v žánrech fantasy, sci-fi a horor. V historicky laděných edicích dominují Polozapomenuté války, Magnetka a Traumata války, v literatuře faktu pak Victima, odborné tituly přináší edice Erudica. Více informací se dozvíte na www.epocha.cz či http://www.facebook.com/nakladatelstvi.epocha. Většina produkce Nakladatelství Epocha je dostupná rovněž ve formě e-knih.

Přidat komentář