Novoroční archivní SOUTĚŽ: VYHODNOCENÍ

Článek od: Redakce - 31.01.2018

Vzhledem k tomu, že správnou odpovědí na první letošní soutěž byl název knihy, kterou byste si přáli od nás dostat, můžeme rovnou naskočit na jména výherců.

Trilogie Chaos: LUBOŠ BRANDA, Svitavy

Černá krabice: MARTIN HLAVICA, Vlachovice

Pohřbení: JANA TOPINKOVÁ, Plasy

P.S. Shodou okolností dva z výše uvedených výherců jsou sami archivní, protože v daleké minulosti (a naše soutěžně výherní záznamy sahají do roku 2011) již nějakou naši soutěž vyhráli. Co tím chceme říct? Jenom to, že se vyplatí s námi soutěžit i poté, co jste byli vylosováni. Štěstěna je zvláštně vrtkavá a ve vcelku uzavřené skupině přispěvatelů se klidně může unavit opakovaně na té samé adrese.

Vylosovaným výhercům gratulujeme a přejeme jim skvělé čtení!

V loňském roce jsme pro vás vypravili do světa celkem 36 soutěží a podarovali dohromady 40 výherců. Děkujeme tímto všem nakladatelům i soutěžícím, protože bez obou by nebylo soutěží! Doufejme, že i v letošním roce pro vás budeme mít zajímavé tituly knižní, audio, herní, filmové a jiné, a že s námi zase zkusíte štěstí.

 

Letos jsme po několika letech nepřivítali nový rok Novoroční jednodenní půlnoční bleskovkou... život je zkrátka změna!

Zato pro vás máme v první letošní soutěži hned tři ( vlastně pět, když se to tak vezme) soutěžní tituly a nebudete se kvůli tomu muset ani moc namáhat. Prohrábli jsme totiž náš sardenský knižní archiv a usoudili jsme, že začíná povážlivě praskat ve švech. Máme pro vás tedy hned tři možnosti výhry a bohatě nám tentokrát stačí, když napíšete místo soutěžní odpovědi jméno titulu, který byste si chtěli rozbalit, až otevřete poštovní schránku.

A o jaké knihy hrajete?

1. TRILOGIE CHAOS od Patrika Nesse už sice vyšla před nějakým tím pátkem, ale jistě netřeba Hlas nože, Temný ráj ani Válku hluku nijak blíže představovat.

2. ČERNÁ KRABICE od Joe Hilla vnese do naší soutěže trochu hororové atmosféry.

3. POHŘBENÍ od Kendry Eliot by mohli pro změnu potěšit někoho, kdo má rád trochu thrilleru a napětí a nadto to není tak úplně odleželý archiv.

Vybírejte pečlivě a pak nám nezapomeňte poslat svůj "požadavek" na náš soutěžní mail do neděle 7.1.2018, do předmětu napište přímo titul vybrané knihy a nezapomeňte na svoje jméno, korespondenční adresu a telefon.

Těšíme se na vaše odpovědi a do nového roku vám přejeme spoustu skvělých knih a ještě víc času na jejich čtení.